Gite Le Mouton in de Dordogne te huur

3 Juli 2021 - Anja Alblas

€ 550.00

Le Mouton is een natuurstenen, gerestaureerde gite, volledig ingericht met woonkamer/ eetkamer, open keuken met koelkast, 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2-persoons auping bed 160 x 200 en 1 met een 2-persoons auping bed 140 x 200 en tevens een éénpersoonsbed van 90 x 200. Vanuit 1 van de 2 slaapkamers zicht op de benedenverdieping. Er is een opvouwbaar kinderbedje aanwezig. Er staat in het huis een TV met satellietontvangst (o.a Nederlandse zenders) Natuurlijk is er een Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Het huis is gelegen in het gehuchtje Les Magnacs nabij Lalinde in het rustige deel van de Dordogne. bekende plaatsjes zoals Sarlat en Monpzier zijn niet ver. Mail ons gerust voor meer informatie en beschikbaarheid. De huurprijs ligt tussen 415 en 550 euro. Afhankelijk van het seizoen.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Zwembad

Regio
Dordogne

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 4

De omgeving waar Le Mouton is gelegen is landelijk en rustig. De gite is een deel van een oude Perigord boerderij. Zwemmen kan in het op het terrein gelegen zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken ? Wij bakken regelmatig pizza's in de houtoven en maken diverse gerechten die u kunt bestellen.