Vakantiehuis Casa Amigo in Pedralba (regio Valencia)

3 Juli 2021 - Miriam en Marina

€ 450.00

Casa Amigo is een authentiek en sfeervol vakantiehuis van 120m2 waar u als gezin, stelletje, of als een groep vrienden uw rust kunt vinden in een natuurlijke en rustige omgeving.

Het huis is gelegen op de eerste verdieping en kan via een privé opgang worden bereikt. Het huis bestaat uit een woonkamer, een keuken, een badkamer, 2 terrassen en 4 slaapkamers.

2 slaapkamers met een 2 persoonsbed (1.40 x 2.00)
1 slaapkamer met 2 1 persoonsbedden (90 x 1.90)
1 slaapkamer met een stapelbed
Voor de allerkleinsten hebben we een ledikant of campingbedje beschikbaar.

Vanaf beide terrassen heeft u een prachtig uitzicht over de vallei en de tuin. De tuin is volledig omheind en er staan olijfbomen, sinaasappelbomen, amandelbomen, walnootbomen, druiventrossen en vele mooie bloemen. Alle vruchten en noten kunnen en mogen geplukt worden.
Bij het zwembad is het heerlijk vertoeven op een ligbed of heerlijk zwemmen in het door de zon verwarmde water. Voor de kinderen is er speelgoed aanwezig. Ook het zwembad is geheel omheind.

Vanuit Casa Amigo kunt u leuke, sportieve en culturele uitstapjes maken en is er voor kinderen voldoende vertier. Deze regio is uitermate geschikt om te wandelen, te klimmen, wielrennen of mountainbiken.
Casa Amigo ligt op zo’n half uurtje rijden van het vliegveld van Valencia en zo'n 40 minuten van de zandstranden.

De schoonmaakkosten zijn €50,00 per accommodatie (ter plekke te voldoen).
Het tarief is inclusief 10% Belasting, gebruik van bed- en linnengoed (excl. badlakens), WIFI, electra, gas en water.
Wij vragen geen borgsom. Wanneer er na de huurperiode schade is aan het vakantieverblijf of op het terrein, vragen we wel vriendelijk om deze kosten te vergoeden.
De tarieven zijn gebaseerd op het privé gebruik van de gehele bovenverdieping voor maximaal 8 personen. De minimale huurperiode is 1 week.
Bij verblijf van minder dan 1 week is het mogelijk om een losse kamer te huren met gedeelde badkamer/toilet, woonkamer, keuken en boventerras. De kosten hiervoor bedragen € 55,00 per nacht per kamer.
Optioneel kunt u ontbijt bij boeken. De kosten hiervoor zijn € 6,50 per persoon. U dient dit een dag van te voren, of bij reservering, door te geven.

Na reservering ontvangt u van ons een factuur. Wij vragen een aanbetaling van 25% van de totale boekingskosten. Het restant dient 6 weken voor aankomstdatum te zijn voldaan.

Meer informatie, foto's, services, omgevingstips en tarieven kunt u vinden op onze website www.casaamigo.nl
Tevens staat er op de website ook een boekingskalender.


Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons prachtige vakantiehuis.

Marina Kaldenbach & Miriam Bakker

Casa Amigo-Pedralba

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 8