Dordogne: Familiecamping La Vallee Tournier

3 Juli 2021 - M.L. Tournier

€ 280.00

Onze kleine Familiecamping ligt in de Dordogne en vindt u nabij Villefranche du Périgord (2,5km) en dit Vakantie Paradijsje biedt U vooral rust, veel ruimte, natuur, kleinschalig samenzijn en veel vakantieplezier. Gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Verhuur van: caravans, Mobile Home en appartement allen volledig ingericht, eigen terras met tuinstoelen etc. Tevens een aparte grote buitenkeuken met oven, magnetron en koel-vriescombinatie. Wij beschikken wij over een heerlijke zwembad met rondom een groot terras, ligbedden, parasols en prachtig omzoomd door een weelde aan bloemen en planten. Verder kan jong en oud zich vermaken met jeu de boulen, tafeltennissen, Trampoline en darten of gezellig een ritje op de Quad, voor kinderen een tochtje in een aanhangertje achter de Quad eventueel gevolgd door een leuke Picknick ergens in het bos.

1 a 2x per week heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan een gezamenlijke maaltijd waarbij u verrast zult worden door de heerlijke gerechten die de gastvrouw u voorzet. Gewoonte getrouw is er na deze maaltijd altijd een groot kampvuur en worden er leuke liedjes gezongen of verhalen verteld en natuurlijk nog een slaapmutsje genuttigd.

Volwassenen maar ook de kinderen kunnen ook een dagdeel, onder begeleiding, een persoonlijk schilderij maken tegen een kleine vergoeding.

In de wijde omgeving vindt u veel Middeleeuwse stadjes, Wijn Chateaux, Kastelen, plaatselijke marktjes en avond eetmarkten. Meerdere muziek festiviteiten in het hoogseizoen. Een kanotocht op de Dordogne, een bezoek aan een fantastische Roofvogelshow, diverse Klimparken en bezoeken aan Kathedralen, dit alles behoort tot de mogelijkheden.
Wij kijken er naar uit u te kunnen verwelkomen in ons Paradijsje.

 

Regio
Dordogne

Soort camping
Reguliere camping

Omvang
< 50 plaatsen

Ligging
Landelijk