Como, Lenno, Camping La Vedo, Italie

19 Juni 2021 - Marco

Direct te boeken!

Onze splinternieuwe chalets van het type Chaletta bevinden zich aan de rand van de kleine gezellige camping “La Vedo”.
De chaletta’s beschikken over twee slaapkamers en een woonkamer met kleine open keuken.
Alle noodzakelijke keukeninrichting, zoals: bestek, koffiezetter, pannen, borden en glazen zijn aanwezig. Voor toilet en douche kunt u gebruik maken van de nette voorzieningen van de camping. Voor gasten van Chaletrent zijn deze voorzieningen uiteraard gratis te gebruiken.
De chaletta’s zijn uitgerust met eenpersoonsdekbedden en kussens. Tevens is er een kinderbed en kinderstoel aanwezig voor de kleinste gasten.
Bedlinnen, keukenlinnen en badlinnen dient u zelf mee te nemen.
De chaletta’s hebben 4 vaste slaapplaatsen. Elke chaletta beschikt tevens over een leuke overdekte veranda, uitgerust met een heerlijke lounge set voor maximaal 5 personen. De chaletta’s staan op ruime plaatsen er is ruim voldoende plaats om uw auto direct naast uw chaletta te parkeren.

 

Tips voor een dagje uit: * Bergdorp Monte Bré, te bereiken met de auto of een treintje, mooie wandelroutes. * Bruisende stad Milaan, ga een kijkje nemen in het San Siro stadion van AC MILAN en INTER MILAN. Deze stad met wereldallure staat erg bekend om haar winkelstraten. * Lugano bekijken vanaf een mooi uitgestrekte boulevard. Deze stad is gebouwd tegen de bergen op, u treft er dan ook een apart treintje aan wat u vanuit de beneden stad richting het hoger gelegen Centraal station brengt. Diverse boottochten zijn er mogelijk (Gandria naar Lugano, Lugano naar Ponte Tresa via Klein Zwiserland en Morcote). Bezoek winkelcentrum Zuid: Media-markt, Ikea, Conforama, Coop etc. * In de buurt van Lugano (Paradiso) kun je met een tandradbaan naar de top van de San Salvatore voor een uniek uitzicht op het meer en de Zwitserse Alpen! Er is naast een klein museum een panoramarestaurant. Van daar uit zijn er ook diverse wandelmogelijkheden. * In Caslano ligt het beroemde chocolademuseum Alprose. Hier wordt u uitgebreid verteld hoe de chocolade is ontstaan en door de geschiedenis heen tot het huidige productiereepje is geworden. * Campione Italia, Italiaanse enclave in Zwitserland met mooie gebouwen en casino en het nabijgelegen uitkijkpunt Sighignola (dak van Italië). * Centro Foxtown aan autostrada Lugano-Milaan, afslag Mendrisio, kunt u merkartikelen voor lage prijzen kopen. * Gandria, tussen Porlezza en Lugano, prachtige winkelstraatjes direct aan het meer. Ook zijn daar mooie wandelroutes: bijvoord de olijvenroute. * Menaggio aan de populaire westoever van het Comomeer is een ouderwets druk bezochte badplaats.