River Village Camping

16 Juni 2021 - Marco

Direct te boeken!

De mobilhomes zijn geschikt voor maximaal 6 personen, en zijn voorzien van een woonkamer met zitbank, tv met alle Nederlandse zenders en gratis WIFI. De keuken is volledig ingericht met 4 kookpitten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en alle keukengerei die u van thuis gewend bent. Verder bevinden zich in de mobilhomes 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Een eventuele 6e persoon zal op een slaapbank in de woonkamer slapen. Daarnaast beschikken de mobilhomes over een zeer nette badkamer met douche, toilet en wastafel.
Vooraan het mobilhome bevindt zich een ruime veranda en tuin, met daarbij een luxe tuinmeubelset.
Kortom een zeer compleet mobilhome in Toscane, midden in het Cique Terre gebied. Met ruimte voor het parkeren van uw auto en boot (bij de haven van de camping), die u overigens via een helling van de camping te water kunt laten. Via de haven van de camping vaart u zo met uw boot richting de middelandse zee (circa 10 minuten varen).

 

Dankzij de strategische geografische ligging, tussen Ligurië en Toscane, kunt u vanaf Camping River gemakkelijk de zandige kusten van Forte dei Marmi en Versilia bereieken. En plaatsen bezoeken zoals: Portofino Rapallo Genova, Garfagnana, Pisa, Lucca, Livorno , Pistoia, Firenze. Toscane leent zich uitstekend om uitstapjes te maken. Naast het mooie en uitgestrekte zandstrand, zijn er tal van mogelijkheden. Wat dacht u van Florence (120km), Pisa (40 km), Torre de Lago (30 km) de geboorteplaats van Puccini, waar elk jaar in het openlucht theater het Puccini festival wordt gehouden. Lucca (50km), Lucarno (64 km). - Cinque Terre gebied (nationaal park), de La Spezia regio met dorpjes: Monterosso al Mare Vernazza Corniglia Manarola Riomaggiore - Le Caravelle, groot waterpretpark in Ceriale - Kinderspeelparadijs Parco Gomma Piuma nabij Massa - Grote winkelpromenade en Boulevard in Viareggio La Passegiata - Aqua Village Cecina, mega waterpretpark in Toscana (circa 1,5 uur rijden vanaf de camping)