Pusianomeer mobilehomes

11 Juni 2021 - Marco

Direct te boeken!

De mobilhomes zijn geschikt voor maximaal 6 personen, en zijn voorzien van een woonkamer met zitbank, televisie en gratis WIFI. De keuken is volledig ingericht met 4 kookpitten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en alle keukengerei die u van thuis gewend bent. Verder bevinden zich in de mobilhomes 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Een eventuele 6e persoon zal op een slaapbank in de woonkamer slapen. Daarnaast beschikken de mobilhomes over een zeer nette badkamer met douche, toilet en wastafel.
Vooraan het mobilhome bevindt zich een ruime veranda en tuin, met daarbij een tuinmeubelset.
Kortom een zeer compleet mobilhome direct aan het meer van Pusiano, met ruimte voor het parkeren van uw auto en boot, die u overigens gratis via een helling van de camping te water kunt laten. In het meer zijn alleen waterfietsen, kano's en boten met electromotor toegestaan!
 

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan rivier of meer

Type
Cottage

Soort
Te huur

Regio
Lombardije en Merengebied

Aantal personen
Maximaal: 5

Tips voor een dagje uit: * Bergdorp Monte Bré, te bereiken met de auto of een treintje, mooie wandelroutes. * Bruisende stad Milaan, ga een kijkje nemen in het San Siro stadion van AC MILAN en INTER MILAN. Deze stad met wereldallure staat erg bekend om haar winkelstraten. * Lugano bekijken vanaf een mooi uitgestrekte boulevard. Deze stad is gebouwd tegen de bergen op, u treft er dan ook een apart treintje aan wat u vanuit de beneden stad richting het hoger gelegen Centraal station brengt. Diverse boottochten zijn er mogelijk (Gandria naar Lugano, Lugano naar Ponte Tresa via Klein Zwiserland en Morcote). Bezoek winkelcentrum Zuid: Media-markt, Ikea, Conforama, Coop etc. * In de buurt van Lugano (Paradiso) kun je met een tandradbaan naar de top van de San Salvatore voor een uniek uitzicht op het meer en de Zwitserse Alpen! Er is naast een klein museum een panoramarestaurant. Van daar uit zijn er ook diverse wandelmogelijkheden. * In Caslano ligt het beroemde chocolademuseum Alprose. Hier wordt u uitgebreid verteld hoe de chocolade is ontstaan en door de geschiedenis heen tot het huidige productiereepje is geworden. * Het Comomeer kunt u op meerdere manieren bezoeken, per auto en of per boot. * Campione Italia, Italiaanse enclave in Zwitserland met mooie gebouwen en casino en het nabijgelegen uitkijkpunt Sighignola (dak van Italië). * Centro Foxtown aan autostrada Lugano-Milaan, afslag Mendrisio, kunt u merkartikelen voor lage prijzen kopen. * Gandria, tussen Porlezza en Lugano, prachtige winkelstraatjes direct aan het meer. Ook zijn daar mooie wandelroutes: bijvoord de olijvenroute. * Menaggio aan de populaire westoever van het Comomeer is een ouderwets druk bezochte badplaats. * Klein Zwitserland in Melide is een soort madurodam. Ruim 120 modellen welke 25 keer verkleind op 14.000 m2 geplaatst zijn. * Grote speeltuin in Cannobio met o.a. een schaatsbaan. Ook 's avonds geopend. * Groot openbaar park met speeltuin en miniatuur spoorweg in Schiranna, aan het Lago di Varesa. * Vlakbij Ponte Tresa is het plaatsje Magliaso. Hier is de dierentuin Maglio. * In de tuinen vlakbij Tempio Voltiano te Como kunnen kinderen heerlijk spelen. Er is daar in de speeltuin een draaimolen en een golfbaantje. * Lekker shoppen in de chique winkelstraten van Milaan.