Volkswagen T2b Helsinki, 1978 - Bus Californië

19 Juni 2021 - Jordi de Jong

€ 125.00

Geniet van onze T2b Helsinki Bus tijdens een onvergetelijke roadtrip, vakantie of weekendje weg, zonder beperkt aantal vrije kilometers en toegestaan in heel Europa. Dag verhuur voor een trouwerij, promotie-event of verrassing is in overleg ook mogelijk.

Bus Californië is in 2015 geïmporteerd vanuit Amerika, waar een jong gezin ermee door heel Amerika is gereisd. Daarnaast werd de Bus dagelijks gebruikt voor woon-werk verkeer door de toenmalige eigenaar. Eenmaal aangekomen in Nederland is het toen behoorlijk versleten interieur er prachtig opnieuw ingebouwd, waarbij de originele indeling en Westfalia bekleding is behouden. Het interieur betreft het Helsinki model, voorzien van een keukenblok met gasstel (twee pitten), koelkast, watertank, kraan en spoelbak. De Bus is van alle gemakken en eventuele benodigdheden voorzien:

- Borden, bekers, kommen, glazen en bestek
- Keukengerei
- Pannen en deksels
- Gasfles (groot)
- Kabel met campingstekkeraansluiting (circa 20 meter)
- Afwasteil en borstel
- Vaatdoeken, theedoeken en handdoeken
- Buitentafel incl. stoelen (4 stuks)
- Fietsendrager voor 2 fietsen
- Gevarendriehoek, veiligheidshesjes, sleepkabel

De bank is eenvoudig om te zetten naar een tweepersoonsbed, door het uitklappen van het hefdak worden er twee extra slaapplekken gecreëerd. Eventueel kan er een vier-persoons tent bijgeleverd worden. De Bus beschikt over 7 ruime zitplaatsen.

Technisch is de Bus in perfecte staat, hiervoor gaat de Bus ook jaarlijks naar een lokale specialist.

It’s more fun to take the Bus.

» Bezoek website

Conditie
Zo goed als nieuw

Brandstof
Benzine

Soort
Te huur

Bouwjaar
1978

Lengte
449 cm

Aantal Personen
Maximaal: 6