Aygulf Plage groot

1 Juni 2021 - Marco

Direct te boeken!

De ruime mobilhomes zijn ongeveer 8x4 meter en staan allemaal op mooie grote staanplaatsen, op loopafstand van het strand. Verder beschikt het mobilhome over een badkamer, aparte wc, woonkamer/keuken en 3 aparte slaapkamers.
Iedere accommodatie is compleet ingericht met o.a. dekbedden, kussens, keukeninventaris, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en airco (tegen vergoeding). Tevens is er een gratis kinderstoel en kinderbed (campingbedje) aanwezig. Uw auto kunt u direct naast de mobilhomes parkeren.
De mobilehomes zijn geschikt voor maximaal 6 personen (één 2-persoonsbed, vier 1-persoonsbedden en evetnueel nog een slaapbank), de 7e persoon zou in overleg eventueel op een slaapbank in de woonkamer kunnen slapen.
Buiten onder uw veranda is buitenmeubilair aanwezig: tafel, stoelen en meestal ligstoelen en een wasrekje.
De camping is ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen en is een lust voor natuurliefhebbers. Alle mobilhomes van ons staan op een verhoogd "Nederlands" pleintje dat uitkijkt over de camping. Vergenoeg weg van het restaurant en de bars voor een goede nachtrust en toch centraal op de camping zodat alles prima lopend de doen is. Een paradijselijk plekje waar het goed toeven is met familie en vrienden. Mooie stranden, schilderachtige baaitjes tussen de rotsen, en het pittoreske dorpje Saint-Aygulf op loopafstand. Het strand bij de camping is alleen toegankelijk voor campinggasten! Daarnaast is er naast de camping een klein meertje (zoetwater) waar campinggasten kunnen zwemmen.
Voor meer informatie over de camping zie: www.campingdesaintaygulf.fr/nl

 

Camping Saint-Aygulf Plage ligt in Saint-Aygulf, aan de prachtige fijne zandstranden van de Cote d'Azur. De camping ligt zelf direct aan het strand en heeft een privé gedeelte dat alleen toegankelijk is voor campinggasten. Saint-Aygulf ligt zeer centraal, vlakbij de tolweg (15 minuten) en niet ver van Frejus, Saint-Tropez, Sainte-Maxime,Saint-Raphael, Monaco en Cannes. Dankzij de strategische ligging, tussen Fréjus en Saint-Tropez kunt u vanaf Camping Saint-Aygulf Plage gemakkelijk diverse leuke dagtrips maken. In de buurt zijn vele mogelijkheden om leuke dagtrips te maken, er zijn vele mooie kleine dorpjes, steden, musea, markten, stranden, wijnvelden, en de natuur in de directe omgeving zoals: Les Gorges dus Verdon Dit is een kloof tussen de Var en Alpes de Haute Provence. De rotswanden zijn tot 700 meter hoog en er zijn diverse uitkijkpunten, een lust voor het oog en camera. - Monaco - Frejus & St. Raphael - Roquebrune sur Argens met zijn pittoreske straatjes - Waterval Sillans La Cascade - Le Bouverie op 5 km vanaf de camping, uitzichtpunt Gorges du Blavet - Le Muy met zijn gezellige markt op zondag en donderdag - St-Maxime, winkels, jachthaven en volop terrasjes ! - Les Issambres voor zonnen en zwemmen in de Middellandse Zee