Lei Suves NEW Frejus

1 Juni 2021 - Marco

Direct te boeken!

Camping Lei Suves ligt in Roquebrune sur Argens, vlakbij (8 km) de prachtige fijne zandstranden van de Cote d'Azur, niet ver van Frejus, Saint-Tropez, Sainte-Maxime, Saint-Raphael en Cannes.De stacaravans staan allemaal op ruime staanplaatsen en beschikken over een flinke houten vlonder / veranda waarop u uitzicht heeft over de camping en de mooie natuur.Ideaal voor mensen met kinderen die de natuur of de rust zoeken dit in combinatie met een luxe camping waar heel veel te beleven is.
Indeling van de caravan: de caravan beschikt over 2 slaapkamers, 1 slaapkamer met een 2 persoonsbed, met grote inpandige kast. En 1 slaapkamer met 2 eenpersoons bedden ook voorzien van een inpandige kast. De ramen zijn allemaal voorzien van verduisteringsgordijnen en vitrages. Verder heeft de caravan een badkamer met wasbak en een douche met glazen deur. Separaat is er een WC.
De living bestaat uit een keuken (met koelkast met vriezer en een magnetron/oven) en een zitgelegenheid. De bank kan eventueel worden omgebouwd tot een ruim 1 persoonsbed (5e persoon).
De caravan wordt verhuurd inclusief compleet inventaris (bestek, servies, koffiezetapparaat, broodrooster etc.) Tevens zijn dekbedden en kussens aanwezig, linnengoed en handdoeken dient u van huis mee te nemen of te huren op de camping.

 

Op Camping Lei Suves (4 sterren), vlakbij de middellandse zee in regio Frejus-Monaco bieden wij zeer nette en zeer jonge stacaravans aan op een mooie rustige en zeer kindvriendelijke camping. De camping is gelegen in het plaatsje Roquebrune-sur-Argens, vlakbij de prachtige fijne zandstranden van Frejus in de Côte d’Azur, niet ver van Saint-Tropez, Sainte-Maxime, Saint-Raphaël en Cannes. De camping ligt te midden van een kurk-eikenbos, langs fleurige paadjes, zult u zich thuis voelen en een heerlijke tijd kunnen doorbrengen. In de buurt zijn vele leuke dagtrips te maken, er zijn vele mooie kleine dorpjes, steden, musea, markten, strand, wijnvelden, zandstranden en de natuur, etc. in de directe omgeving zoals: - Monaco - Frejus & St. Raphael - Les Gorges Du Verdon - Roquebrune sur Argens met zijn pittoreske straatjes - Het strand van St. Augulf - Waterval Sillans La Cascade - Le Bouverie op 5 km vanaf de camping, uitzichtpunt Gorges du Blavet - Le Muy met zijn gezellige markt op zondag en donderdag - St-Maxime, winkels, jachthaven en volop terrasjes ! - Les Issambres voor zonnen en zwemmen in de Middellandse Zee