Bosco Verde Particulier Chalet

27 Mei 2021 - Marco

Direct te boeken!

De mobilhomes zijn ongeveer 8 x 3 meter en zijn allemaal voorzien van een mooie grote veranda van circa 7,2 x 2,50 meter. De mobilehomes zijn compleet ingericht met o.a. magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en airco (tegen vergoeding). En natuurlijk een normale standaard inventaris met onder andere: een pannenset, bestek, borden, glazen, prullenbak en basis schoonmaakmiddelen.
Tevens is er een kinderstoel en kinderbed (campingbedje) aanwezig. Uw auto kunt u direct naast de mobilhomes parkeren.
De mobilehomes zijn geschikt voor 5 personen (één 2-persoonsbed, één stapelbed en een 1-persoonsbed), een 6e persoon zou eventueel nog op een slaapbank in de woonkamer kunnen slapen. Dekbedden en kussens zijn aanwezig, linnengoed en handdoeken moet u zelf meenemen of huren via de camping.
Uw eigen privé badkamer beschikt over een douche, toilet en een wasbak met spiegel.

 

Omgeving: Toscane leent zich uitstekend om uitstapjes te maken. Naast het mooie en uitgestrekte zandstrand, zijn er tal van mogelijkheden. Viareggio (3km)De camping ligt op zo'n 5 minuten rijden van de stad met mooie winkels en een prachtige boulevard waar het heerlijk is om een dag rond de kijken langs de vele bezienswaardigheden. Pisa (20 km)Pisa is een stad in Italie nabij de mond van de rivier Arno in de regio Toscane. Het is tevens hoofdstad van de provincie Pisa en beschikt over een eigen luchthaven: Pisa Airport (Aeroporto di Pisa Galileo Galilei). Florence (110km)Op ongeveer honderd kilometer vanaf de camping ligt de prachtige stad Florence. Het is een van de belangrijkste kunststeden ter wereld. Het herbergt prachtige kunstwerken en gebouwen: de David van Michelangelo, de Santa Maria del Fiore met de koepel van Brunelleschi, de Ponte Vecchio en niet te vergeten de Galleria degli Uffizi. Torre de Lago (4 km)De geboorteplaats van Puccini, waar elk jaar in het openlucht theater het Puccini festival wordt gehouden. Lucca (30km)Lucca is een middelgrote stad in het noordwestelijke deel van Toscane. Het is de hoofdstad en de grootste van de provincie Lucca. Het is een oude stad die al ver voor Christus is gesticht. Aan het stratenplan van Lucca is goed te zien dat de stad gesticht is door de Romeinen. Bijzonder is dat zo goed als alle bezienswaardigheden in Lucca te vinden zijn binnen de oude stadsmuren. De stad is altijd omringt geweest met stadsmuren. Al in de tweede eeuw was er een omwalling rond de stad. Lucca is lang een zelfstandige republiek geweest. In de negentiende eeuw is er zelfs nog even sprake geweest van het Vorstendom Lucca en Piombino. Cinque Terre gebied (nationaal park)De Cinque Terre is een prachtige kustlijn in Noord Italië van achttien kilometer lang. Vijf kleine dorpjes zijn tussen de kliffen, heuvels en stranden gebouwd: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza en Monterosso. De kustweg die de vijf dorpen met elkaar verbindt, is één van Europa's meest beroemde wandelweg. Prachtig om eens te bezoeken!! GolfbaanVoor de golfliefhebbers is er in Tirrenia een zeer mooi aangelegde en bekende 9 holes golfbaan. Overige:- Le Caravelle, groot waterpretpark in Ceriale - Kinderspeelparadijs Parco Gomma Piuma nabij Massa - Grote winkelpromenade en Boulevard in Viareggio La Passegiata