Neptuno Chalet Groot

25 Mei 2021 - Marco

Direct te boeken!

De ruime chalets zijn ongeveer 8x4 meter en staan allemaal op mooie grote staanplaatsen, op loopafstand van het zandstrand. Verder beschikt het mobilhome over een badkamer, aparte wc, woonkamer/keuken en 3 slaapkamers.
Iedere accommodatie is compleet ingericht met o.a. dekbedden, kussens, keukeninventaris, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en airco (tegen vergoeding). Tevens is er op aanvraag een kinderstoel en kinderbed (campingbedje) aanwezig. Uw auto kunt u direct naast de chalets parkeren.
De chalets zijn geschikt voor maximaal 6 personen (één 2-persoonsbed, vier 1-persoonsbedden).
Buiten onder uw veranda is buitenmeubilair aanwezig: tafel, stoelen en meestal ligstoelen en een wasrekje.

 

De gunstige ligging, het heerlijke klimaat en de prachtige omgeving maken Camping Neptuno een ideale uitvalsbasis om de Spaanse Costa Brava te ontdekken. Er zijn aan de Costa Brava tal van bezienswaardigheden te vinden. Het merendeel van de bezienswaardigheden hebben te maken met de lange, prachtige en bewogen geschiedenis van deze streek in het noordoostelijk deel van Spanje hieronder vind u een aantal leuke uitjes in deze regio. Salvador Dalí De Dalí-driehoek bestaat uit drie musea die in zijn geheel gewijd zijn aan het leven en de kunstwerken van Dalí. Cadaqués/PortLligat Zeer populaire bestemming voor enkele grote kunstschilders uit de eerste helft van de twintigste eeuw. Aiguamolls de l'Empordà Natuurpark in de autonome regio Catalonië aan de Costa Brava in de buurt van de badplaats Roses Botanische tuinen van Blanes In badplaats Blanes zijn twee zeer bijzondere botanische tuinen te vinden. Castillo de Tossa de Mar Het kasteel van Tossa de Mar ligt op een heuvel ten noordwesten van Tossa de Mar. Club de Golf D’ AroMas Nou Golfbaan met een panoramisch uitzicht hebt over de Costa Brava.  Medes-eilanden Liggen ongeveer een mijl uit de kust bij de badplaats L’Estartit en zijn zeer geliefd bij duikers en snorkelaars. Peratallada Een middeleeuws stadje dat uitzonderlijk goed bewaard is gebleven door de eeuwen heen. Klooster van Sant Pere de Rodes Voormalig Benedictijnenklooster in het bisdom van Gerona. Kathedraal van Gerona Hoog boven de stad Gerona waakt al sinds de veertiende eeuw de kathedraal van Gerona over de stad. Water World Lloret Eén van de grootste en mooiste waterparken aan de Costa Brava. Ruïnes Empúries Ruïnes van een Griekse stad die hier in de zesde eeuw voor Christus gebouwd is. Barcelona Een dagje winkelen in het grote en gezellige winkelcentrum en een bezoekje aan het Camp Nou (stadion FC Barcelona) Overig: Natuurreservaat Illes Medes, l’Estartit. La Bisbal d’Empordà, keramiek Parc Guell (Barcelona)