5 persoonschalet op de 5 sterren sprookjescamping in Rheeze

1 Juni 2021 - Miranda schuldink

€ 0.00

Wilt u een onvergetelijke sprookjes vakantie beleven met uw kinderen/kleinkinderen. Ga dan snel naar onze website en boek! Op de website staan ook de prijzen en beschikbaarheid vermeld.

Via onze website verhuren wij onze 4-5 persoons chalet dat staat op sprookjescamping "De Vechtstreek" te Hardenberg, en is gelegen op "Groene tuin nr. 40". Via de site kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie.

Het chalet staat op een super fijne plek op de camping. Het heeft namelijk veel privacy doordat hij ligt aan een doodlopend straatje.  Alle voorzieningen, zoals het sanitair gebouw, in en outdoor speeltuinen, winkeltje, zwembaden, receptie bevinden zich op kleine loopafstand. Kortom, de ideale plek om een fijne vakantie door te brengen met uw gezin.

Het chalet is van alle gemakken voorzien. Alles wat aanwezig is mag gebruikt worden. Er is veel speelgoed  aanwezig. Dit speelgoed is bedoeld voor jongens en meisjes van iedere leeftijd tot en met 10 jaar, denk aan kleurpotloden, kleurplaten, puzzels, spelletjes, kaarten, autootjes, fietsen, klein speeltoestel, buitenspeelgoed, boekjes, dvd's enz. Ook zijn er dvds, spelletjes en fietsen aanwezig voor volwassenen.

In de woonkamer staat een eettafel, grote hoekbank, salontafel, full HD tv flatscreen, kast, tv, dvd speler, buffetkast met daarin servies en onderin veel spelletjes. Tevens staat hier ook een gezellige kachel die aankan als het frisser is. Uit de schuur kunt u gewenste kinderstoeltjes pakken.

De keuken is voorzien van een 4 pits gasstel met afzuigkap. Koffiezetapparaat, Senseo apparaat, waterkoker, oventje, eierkoker, tostiapparaat, magnetron, sinaasappel pers, diverse voorraadbussen en bewaardoosjes, bestek ligt in de lade en verder is er een koelkast aanwezig.

In de eerste slaapkamer staat een boxpring bed van 1.60/2.00 met twee losse matrassen. Twee kasten waar u kleding ed in kan opbergen kan.

In tweede slaapkamer staan twee vaste 1 persoonsbedden en er kan een 5e slaapplek gecreerd worden doormiddel van een campingbedje die ook hier aanwezig is of een matras op de grond. Ook hier zijn weer voldoende kastruimte aanwezig waar u al uw kleding e.d. in kan opbergen.

De badkamer is voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water. Boven de wastafel hangt een kastje voor het opbergen van de nodige toiletartikelen. Rechts van de wastafel staat het toilet dat op de riolering is aangesloten. De douchecabine figureert als opslagruimte voor de schoonmaak spullen. Hier mag iedereen gebruik van maken, echter gaan wij er wel van uit dat wanneer u iets opmaakt u het ook weer aanvult. Op deze wijze grijpt niemand mis en hoeft niet iedereen zijn eigen schoonmaak spullen mee te nemen naar de camping. Tevens staan hier diverse spullen opgeslagen. De douch is hier afgesloten omdat er op loopafstand van het chalet een groot sanitair gebouw is die van alle gemakken is voorzien. ervaring is ook dat mensen geen gebruik maakten van de douch in het chalet, omdat het veel leuker is voor de kinderen om te badderen in het sanitair gebouw!

Naast het chalet is een stuk terras waar een tuinset staat bestaande uit een grote tafel en verstelbare stoelen met kussens waaraan u lekker met z'n allen kunt vertoeven.  Daarnaast hebben wij ook nog een stuk gras waar de kinderen lekker op kunnen spelen.

Het chalet beschikt over 16 Ampere stroom, dit houdt in dat er ongeveer 3500 Watt aan elektriciteit tegelijk gebruikt kan worden. Verder is het chalet aangesloten op het aardgas. Verwarmen van de gezellige kachel is geen enkel probleem indien nodig.
De camping beschikt over draadloos WiFI.. Hier kan u gratis gebruik van maken.

Het animatieteam op de sprookjescamping is professioneel ze zijn opgeleid tot animator en gek op kinderen. Er is altijd animatie aanwezig ook in het laagseizoen. Speciale clubs zijn samengesteld voor verschillende leeftijden. Zo is er voor elke leeftijd wel wat te doen en zijn de activiteiten aangepast aan de leeftijd van het kind. Niemand hoeft zich dus te vervelen. Het animatieteam is gericht op kinderen tot en met 10 jaar en zorgt elke dag voor een gevarieerd en vol programma. Knutselen, spelletjes spelen, zwemmen, voetballen, vlotten/hutten bouwen, schminken alles kan op de sprookjescamping. Klik hier op een voorbeeld animatieprogramma in het hoogseizoen.
De clubs zijn als volgt ingedeeld;
• Magische elfjesclub 0 t/m 3 jaar
• Ondeugende beren club 4 t/m 5 jaar
• Stoere drakenclub 6 t/m 7 jaar
• Buddy club 8 t/m 10 jaar

 
Tijdens de recreatieactiviteiten zijn er altijd een paar Sprookjesvrienden aanwezig, om samen met alle kinderen er weer een geweldige dag van te maken. Maak kennis met: Hanna de Heldhaftige, Bumpie de Beer, Tati de Toffe Toverfee, Droesem de Draak, Kabor de Kabouter, Lodewijk de Kikkerprins, Maartje Mensbloem, Wanda de Waterelf, Buddy Brave en de Botterbaas.
s Avonds kijkt iedereen uit naar de Bumpie Jeep! Hannah de Heldhaftige en Bumpie de Beer komen alle gasten ophalen bij de Bumpie haltes, om samen een spannend avontuur te beleven tijdens het interactieve knuffeltheater. Vergeet je knuffelbeer daarom niet. In het hoogseizoen in de zomer word er twee maal een knuffeltheater gehouden zodat iedereen op een gepaste tijd dit avontuur kan beleven.
s Avonds na het (late) theater gaat Buddy Brave, de broer van Hannah, regelmatig op pad met de Buddys (kinderen van 7 jaar en ouder). 

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Overijssel

Ligging
In de bossen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 5