Camping, pension vacantieaccomodatie Jaskolka

27 Mei 2021 - Roel den Burger

€ 35.00

Wij hebben een pension, enkele vakantie huisjes en een camping. Deze liggen in de uitlopers van het Reuzengebergte in zuid west Polen. Het pension heeft kamers met douche en toilet en ook enkele kamers met sanitair op de gang. De verhuur van kamers gaat per nacht met een minimum van 2 nachten. De prijs op onze website is per kamer inclusief ontbijt.
Ook hebben we 3 huisjes die voorzien zijn van een klein keukentje douche en toilet 2 slaapkamers en een woonkamer. Ze hebben zeer mooi uitzicht en er is veel ruimte omheen. De huisjes worden per week verhuurd van zaterdag tot zaterdag en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Wij hebben er geen proleem mee als uw kinderen graag in een tentje naast het huisje willen verblijven. U kunt gebruik maken van de voorzieningen van het pension zoals uw ontbijt daar nuttigen lunch of diner. Ook is er een bar aanwezig waar u na uw activiteiten een drankje kunt nuttigen. Verder kunt u indien gewenst s' morgens verse broodjes ophalen indien u die de dag ervoor bestld heeft.
Verder hebben we ook een camping met modern sanitair en veel ruimte.
Bij zowel de huisjes als de camping mag u een klein kampvuur maken en genieten van de avond en sterrenhemel.
Ook kunt u bij ons kajaks huren en afvaren op de rivier de Bobr en natuurlijk gebruik maken van onze stoeterij door te rijden op onze Tinkers of les te krijgen. Natuurlijk ook dagtochten maken of meerdaagse trektochten.
Dan zijn we in het bezit van een meertje waar u opkarper kunt vissen en tegen betaling hebben we enkele hengels te huur. Ook op de rivier de Bobr kunt u aan vliegvissen doen, maar daar hebben wij geen materiaal voor.
Ook zijn we in het bezit van een baan waar u pijl en boog kunt schieten en wij hebben materiaal te huur hiervoor. Indien u met een groep van 8 personen bent kunt u ook gebruik maken van ons arrowbattle veld. Dit is een spel vergelijkbaar aan paintball maar veel minder pijnlijk en zeker wordt u niet vies zoals met de verf van pailtball.
Voor alle activiteiten kunt u onze websites bekijken en meer informatie vinden. Hebt u vragen mail ons en we zullen u zo snel mogelijk beantwoorden

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Ligging
In de bergen

Soort
Te huur