Landelijk gelegen ruim vakantiehuis met veel rust en ruimte

27 Mei 2021 - Lucia Nassy

€ 1000.00

Al ruim 10 jaar genieten wij van dit huis als wij zelf vakantie hebben. Als wij er zelf niet zijn mogen anderen ook genieten van ons paradijsje in Frankrijk en bieden wij het huis te huur aan.
Het huis kenmerkt zich door rust en ruimte. Het huis is volledig ingericht. Er is een ruime voortuin en zeer ruime achtertuin met voldoende tuinmeubelen. Er is een ingegraven zwembad aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan zonder dat daar extra voor betaald moet worden.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Overige regio’s

Ligging
Landelijk

Type
Landhuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6

In een glooiend landschap ligt ons huis in alle rust tussen weilanden waar stroompjes uitmonden in een rivier. De omgeving leent zich voor het maken van wandelingen die ook door de bossen gaan. In de directe omgeving is een recreatiemeer waar in het hoogseizoen ook een badmeester is. Visliefhebbers kunnen na het kopen van een visakte lekker een hengeltje uitgooien. Liefhebbers van oude dorpjes raken niet uitgekeken in de omgeving. Vrijwel elk weekend is er een brocante en daarnaast kan er elke dag wel ergens een locale markt bezocht worden. Ga je toch lekker op weg, zoek dan vooral de vele kastelen in de omgeving op.