Genieten in Midden-Frankrijk (nabij A71): het KasteelAppartement van Château des Edelins in de Auvergne

25 Mei 2021 - Nienke en Hendrik Lokken

€ 20.00

Al meer dan 10 jaar is Château des Edelins een gezellig vakantieadres!
Op de begane grond van het château, met openslaande deuren naar de tuin bieden we Het KasteelAppartement: een vakantiehuis voor maximaal 5 personen met 2 slaapkamers, een hoge lichte woonkamer, een prima keuken en badkamer. Deze gite is eventueel uit te breiden met één of meer gastenkamers-met-badkamer.

En in de tuin met uitzicht op het château staat Het Koetshuis. Dit is een mooie ruime vrijstaande gite met 2 slaapkamers (waarvan 1 zeer ruim), een hal, een flinke woonkamer met deur naar eigen ommuurde privé-tuin, een fijne badkamer en een grote keuken waarin alle apparatuur die nodig is. 
Voor beiden gelden prijzen altijd inclusief eindschoonmaak, bedlinnen (de bedden zijn bij aankomst opgemaakt), handdoekenservice voor de badkamerhanddoeken, verbruik elektriciteit en eventueel een kinderstoel en/of ledikantje.
Prijzen zijn exclusief ontbijt en diner, wat overigens wel bij ons kan en ter plaatse is te reserveren, zodra u daar zin in krijgt.

Chateau des Edelins ligt handig, op een kwartier vanaf de tolweg A71 (ten noorden van Clermont Ferrand, zo'n 800 km va Utrecht), mooi in de groene heuvels en toch vlakbij een paar leuke steden: Vichy, Moulins, Clermont-Ferrand en Montluçon.
Het is een eeuwenoud jachthuis en is in 1638 al gebouwd voor gasten. De tuin is bijna een park: met grasvelden, lekkere hoekjes, een boomgaard en een fijn zwembad. En met 4 hectare is er plaats voor iedereen, met of zonder kinderen, er is ruimte genoeg.

En 's avonds wordt er goed gegeten... We bieden, als u wil, een compleet menu met (zoveel mogelijk) locale en biologische producten en altijd vers, huisgemaakt en origineel: dit is Table d'Hôte met 'the good vibes'.

Het château is gerenoveerd (in 2007), licht en modern met een combinatie van authentieke elementen, antiek en brocante. "In een huis als dit is altijd iets te beleven!" En dat doen we, eigenaren Nienke en Hendrik, al meer dan tien jaar met veel plezier: "Hier vinden we energie en vrolijkheid. En dat delen we graag met u. We liggen hier prachtig op het franse platteland, midden in een wijnstreek en tussen de kastelen van de Bourbonnais (hier woonden vroeger franse koningen!), dichtbij leuke dorpen (St.Pourçain en Charroux zijn zo'n 5-10 minuten rijden), mooie steden en de dier-/pretparken Le Pal en Vulcania."
tot gauw!
Nienke & Hendrik LOKKEN

Het KasteelAppartement va € 20 pp pn, exclusief ontbijt
Familiekamers va € 25 pp pn, inclusief ontbijt
Twee-persoonskamers va € 42,50 pp pn, inclusief ontbijt
Meer informatie en veel fotos: www.edelins.com/gites/

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 5