Luxe strandappartement bij Porto: gehele jaar !!!

7 Juli 2021 - Edwin Kolen

€ 350.00

In het plaatsje Azurara, aan zee op het strand, dichtbij Porto, verhuren wij het gehele jaar door een luxe strandappartement. Het appartement is in een privékomplex met gemeenschappelijk gebruik van twee zwembaden; één voor de kleintjes en een groot zwembad voor de ouderen (vanaf Juni-September). Er zijn ook tennisbanen (gebruik is inclusief de prijs). Het appartement ligt aan een prachtig strand. Vanaf het ruime balkon heeft U zicht op zee en op het zwembad/tennisbanen (zie foto´s). Het komplex heeft een gemeenschappelijke, door een slagboom afgesloten parkeerplaats.
Het appartement heeft een open keuken, woonkamer en 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer met w.c, wastafel en bad/douche. De woonkamer en beide slaapkamers hebben een glazen schuifdeur naar het balkon. Voor 4-6 personen is linnengoed aanwezig (handdoeken, lakens, enz.) .
Het appartementenkomplex ligt aan het strand, net iets ten noorden van het vliegveld van Porto (10 minuten) op nog geen 15 km van het prachtige Porto. Er is via een snelweg en metro een uitstekende verbinding met Porto.
Ook Azurara en Vila do Conde zijn typische Portugese stadjes met vele restaurants, terrassen en winkeltjes.
De prijs is varieert van 300€ per week in het laagseizoen tot 500€ in Juli en Augustus. Ook verhuren we voor korte periodes (min 3 dagen). U kunt ons uiteraard mailen of bellen voor meer informatie over het appartement, de omgeving, etc. Wij zijn Nederlanders. Voor meer informatie verwijs ik U graag naar:

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Zwembad
Open haard

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Porto en Noord-Portugal

Aantal personen
Maximaal: 6