De joert of yurt of ger Domayne les Rues

20 Juni 2021 - Berna Sieverding

€ 60.00

Jullie zijn van harte welkom op een bijzonder plekje op ons terrein met een weids uitzicht. Hier staat onze joert, een Mongoolse tent, ook wel ger genoemd. Het is een unieke stek voor natuurliefhebbers, rust - en privacyzoekers, met toch het nodige comfort.
Je leeft buiten midden in de natuur, uitkijkend over de wei van paard Ikaros en ezels Ryu en Léo, op een afstand van ongeveer 300 meter van ons huis. Er is een parkeerplaats op zo’n 200 meter van de joert.
Het zwembad ligt 200 meter lager tegenover de gîte.
Er is geen wifi aanwezig, maar u kunt in ons huis altijd terecht in de woonkamer om even op het internet te gaan. En voor boeken of spelletjes kunt u in onze bibliotheek terecht.
Op onze site www.domaynelesrues.com vind je meer info.
De 6m, ronde joert is uitgerust met een 2-persoonsbed, een zithoekje met 2 schommelstoelen, kastruimte en een ventilator. Voor de joert is een ruime veranda waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de vallei. Hier staan onder een parasol twee loungestoelen om lekker te ontspannen.
Het bosje achter de joert en een schaduwrijk grasveldje zullen op warme zomerdagen voor de verlangde schaduw zorgen.
Ernaast staat een houten huisje met veel glas en openslaande deuren waarin een keukentje met tafel en 2 stoelen, koelkastje met vriesvak en een 2-pits gasstel. Daarnaast zijn er genoeg keukenspullen om een maaltijd te kunnen klaarmaken en koffie en thee te kunnen zetten. Ook is hier het (droge) compost-toilet en de douche.
Voor het houten huisje staat een picknicktafel onder een grote parasol en tussen 2 bomen kun je in de hangmat, al licht schommelend, wegdromen…

 

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Dordogne

Type tent
Yurt

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 2 met mogelijkheid eigen tentje te plaatsen à 2,50 p/p