Appartementen direct aan het meer

26 December 2020 - Pension AdlerHorst

€ 750.00

Direct aan de Ossiacher See gelegen met eigen ligweide, staat het Seevilla Appartementenhuis met verschillende type appartementen.
Prijzen vanaf € 700,00 per week excl. toeristenbelasting/eindschoonmaak.

Bootshuis: 2 studio's, boven het water gelegen, met eenvoudige indeling/meubilair, maar met een waanzinnig uitzicht over de Ossiacher See. In deze boothuizen heeft u geen WiFi, zodat u echt tot rust kunt komen. Bij het hoofdgebouw kunt u natuurlijk wel uw emails en berichten checken.... In onze andere appartementen heeft u wel de geschikking over WiFi.

Seevilla Süd: Appartement met 2 aparte slaapkamers, grote woonkamer met slaapbank en moderne, volledig ingerichte keuken. Groot balkon met zicht op de Ossiacher See.

Seevilla Gerlitzen: Appartement met 1 slaapkamer en woonkamer met slaapbank. Volledig ingerichte keuken. 2 kleinere balkons met zicht op de Ossiacher See en de bergen.

Bleistätterhaus: 2 Appartementen met 1 centrale hal. Beide appartementen beschikken over een woonkamer met slaapbank, een volledig ingerichte keuken en een groot balkon met zicht op het natuurgebied, de bergen en onze naastgelegen camping.

Het complex beschikt daarnaast nog over een restaurant en vele watersport mogelijkheden (niet gratis). De Erlebniscard (kaart om deel te nemen aan vele activiteiten) krijgt u gratis bij uw verblijf tussen 1 mei en eind oktober. De Kärnten Card (€ 44,00 per week/Volwassene) kunnen wij voor u verzorgen. Met deze kaart 'koopt' u de toegang tot meer dan 100 attracties die verder dus geheel gratis zijn.

Voor verder vragen kunt u altijd contact opnemen via: info@seevilla-ossiachersee.eu of een kijkje nemen op onze website: www.seevilla-ossiachersee.eu

Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Heidi & Wilma

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Wifi

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Direct aan de Ossiacher See gelegen met eigen ligweide, staat ons Appartementenhuis met verschillende type appartementen. Naast ons gelegen hebben wij een Camping voor gasten die liever willen kamperen.