Penthouse-Moraira Atico H - Een luxe appartement voor 4 personen. Aan de Costa Blanca, Spanje, in het centrum van Moraira, op loopafstand van alles, 200m van het strand.

1 Juni 2021 - Pat

€ 600.00

Atico H - Een luxe penthouse appartement voor 4 personen.
Aan de Costa Blanca, Spanje, in het centrum van Moraira. Loopafstand van restaurants, bars, winkels, en slechts 200m van het strand.

Het appartement bevindt zich op de vierde (en bovenste) verdieping en kijkt uit op het dorp, de Middellandse zee, en de bergen. Het maakt onderdeel uit van het kleinschalige luxe appartementencomplex Calamora (lift aanwezig), op 200 meter van het zandstrand en de jachthaven van Moraira.

80m2 terras, op het zuiden, met elektrisch bedienbare zonwering
2 slaapkamers
2 badkamers
Volledig ingerichte keuken
Highspeed Wifi (glasvezel)
Airco
42” smart tv
Bose bluetooth speaker
Philips Hue verlichting
Privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage
Gemeenschappelijk zwembad, met kinderbad, wat speeltoestellen voor kinderen en ligbedjes.

Meer info, tarieven, recensies en foto’s :
http://www.penthouse-moraira.com
https://www.vakantiehuizenspanje.nl/69188


Er is airconditioning en verwarming in alle kamers, gratis highspeed wifi, Bose audio systeem, 42" smart tv met satelliet tv, en een kluisje.

Om de hoek van het appartementencomplex, 50m lopen, vindt u een supermarkt die is geopend van 08.00 tot 02.00 uur 's nachts, en een warme bakker.

Moraira ligt op 60 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en 75 minuten van de Valencia.

De semi-open keuken is uitgerust met o.a. een inductie kookplaat, oven, magnetron, koelvriescombinatie, vaatwasser, wasmachine, broodrooster, citruspers, koffiezetapparaat van Dolce Gusto en een waterkoker.

De master bedroom heeft een tweepersoonsbed (160x200) en een ensuite badkamer met inloopdouche en toilet. De tweede slaapkamer heeft een stapelbed (80x200) en een eigen badkamer met douche en toilet.

Op het dakterras vindt u twee comfortabele lounge banken, een ruime eethoek voor zes personen en een buitenkeuken met gas barbecue en een koelkast.

Calamora heeft een privé zwembad met gescheiden kinderbad en een tuin, omheind en afgesloten met een hek. Kleine kinderen kunnen dus niet zo maar weglopen. De gemeenschappelijke ruimten, zoals de entree, de gangen en liften zijn goed onderhouden en luxe afgewerkt.

Moraira ligt op 60 minuten rijden van de luchthaven van Alicante en 75 minuten van de Valencia.

Moraira, van oorsprong een vissersdorp, is uitgegroeid tot een mondain dorp dat zijn karakteristieke gezicht heeft weten te behouden. U vindt er geen hoge gebouwen (op 2 flats na). Er zijn twee zandstranden en er zijn veel natuurlijke baaien met rotsachtige strandjes. Op zandstrand l'Andrago is een leuk paviljoen waar je iets kunt eten en drinken. Bij het zandstrand El Portet vindt u wat terrasjes. In de baaien kunt u snorkelen en duiken. Het dorp heeft alles dat een badplaats nodig heeft, inclusief een jachthaven, zeilschool, professioneel duikcentrum, supermarkten, restaurants in alle prijsklassen, cafés, en veel terrasjes. De stranden van Moraira werden alle bekroond met de blauwe vlag van de EU. Het klimaat wordt door de Wereld Gezondheidsorganisatie beschouwd, als één van de gezondste klimaten ter wereld.

Moraira kent een zeer aangenaam Middellandse Zee klimaat met warme droge zomers, en waardoor het ook gedurende de rest van het jaar vaak zeer aangenaam is. In totaal schijnt meer dan driehonderd dagen per jaar de zon het grootste deel van de dag en er zijn op jaarbasis slechts zo'n veertig tot vijftig dagen te melden waarbij er neerslag wordt geregistreerd. Het vrij zachte klimaat in de wintermaanden wordt veroorzaakt door het relatief warme zeewater en de bergen ten westen van de Costa Blanca die veel depressies en koufronten tegenhouden. Hierdoor is Moraira zeer geschikt als bestemming om te overwinteren.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Regio
Costa Blanca

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Moraira is van oorsprong een vissersdorp, dat is uitgegroeid tot een mondain dorp dat zijn karakteristieke gezicht heeft weten te behouden. U vindt er geen hoge gebouwen (op 2 flats na). Er zijn drie zandstranden en er zijn veel natuurlijke baaien met rotsachtige strandjes. Op het strand van l'Ampolla is een leuk paviljoen waar je iets kunt eten en drinken. Langs het strand van El Portet vindt u wat terrasjes. In de baaien kunt u snorkelen en duiken. Het dorp heeft alles dat een badplaats nodig heeft, inclusief een jachthaven, zeilschool, professioneel duikcentrum, supermarkten, restaurants in alle prijsklassen, café’s, en veel terrasjes. De stranden van Moraira werden alle bekroond met de blauwe vlag van de EU. Het klimaat wordt beschouwd door de Wereld Gezondheidsorganisatie, als één van de gezondste klimaten ter wereld.