Holtkamper Astro. Ideale vouwwagen om mee te trekken

4 December 2020 - huurjevouwwagen

€ 35.00

De Holtkamper Astro. De 3e vouwwagen die we verhuren. En de vouwwagen waar we ook zelf graag mee op stap gaan.

Grote wielen, ruime expeditiekeuken met veel extra ruimte en een 3-pits gasfornuis. In de keuken is plaatse voor meerdere gasflessen dus die slingeren niet los in de auto of wagenbak.

De Astro is uitermate geschikt om ook buiten de gebaande paden en wegen mee te nemen maar kan ook prima mee achter iedere 'normale' auto! In ieder geval volgt hij je prima en rijdt hij rustig en soepel met je mee.

Comfortabel ruim bed met nieuwe matras en in hardheid verstelbare lattenboden. Daaronder nog volop bagage ruimte van wel 0,7 kuub!

Geen los tentframe, de voortent klapt met de Astro mee uit. We hebben de Astro gebruikt bij temperaturen van 40 graden in de schaduw maar door het ontwerp en de mogelijkheden om aan alle kanten vensters open te zetten bleef het toch relatief koel in de vouwwagen. Maar bij een fikse bui zit je prima in de Astro!

Door het snelle opzetsysteem is de Astro bij uitstek geschikt om (trek)tochten te maken. Maar ook wanneer je gewoon lekker een weekje of meer op dezelfde plaats blijft is de Astro dé wagen voor jou. En voor de koude nachten of frisse avonden komt er ook nog eens een kacheltje met al onze vouwwagens mee!

We bieden de Astro aan als een 2 persoons vouwwagen maar wanneer je luchtbedden oid. meeneemt is er in de 2e cabine ruimte voor nog eens 2 personen. Zoek je een vouwwagen met 4 slaapplaatsen op echte matrassen, dan zijn onze Camp-Let Apollo Lux of onze Camp-Let GT misschien een prima alternatief voor je.