Sfeervolle B&B op unieke locatie

9 Mei 2019 - Bed & Breakfast Rechthuis van Zouteveen

€ 100.00

Deze bed & breakfast is gevestigd in een voormalige herberg, waar in de 17e-eeuw ook recht werd gesproken. De B&B biedt lichte kamers met gratis WiFi. Er wordt een versbereid ontbijt geserveerd in de landelijke ingerichte ontbijtruimte.
De moderne kamers zijn voorzien van een flatscreentelevisie. Alle kamers hebben een eigen moderne badkamer. U kunt een boek lezen in de tuin, of Midden-Delfland op de fiets verkennen via de vele fietsroutes van het gebied. Voor gasten is ook een elektrische sloep te huur. De stranden van Zuid-Holland liggen op 30 minuten rijden van B&B Rechthuis van Zouteveen. Gasten kunnen golfen bij de nabijgelegen Golfbanen Broekpolder (Vlaardingen) of Delfland (Schipluiden). Bovendien is deze B&B een van de best beoordeelde locaties in Schipluiden!

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Regio
Zuid-Holland

Ligging
Aan rivier of meer

Aantal Personen
Maximaal: 10

Omgeving In de nabijheid van steden als Den Haag, Rotterdam en Delft, middenin de randstad tref je een groene wereld, waar je al fietsend of wandelend een eeuwenoud agrarisch cultuurlandschap kunt doorkruisen. Authentieke boerderijen, beschermde dorpsgezichten, het zeldzame laagveengebied van de Vlietlanden, de groene polders die samen het unieke Midden Delfland vormen. Hier kun je de vogels horen fluiten, kikkers horen kwaken in de sloten, koeien in de wei zien staan die je vriendelijk het nakijken geven en niet te vergeten de fraaie wolkenpartijen. Elk seizoen kent zijn eigen schoonheid. In de herfst waait de wind over de vlakte en ‘s winters ben je omringd door een feeërieke omgeving. In het voorjaar en zomer vormen bloemen, zoals fluitekruid, boterbloemen, klaprozen een kleurrijk decor.