Overwinteren in privevilla met zwembad in Malaga

23 Juni 2021 - Roger Kolenbrander

€ 1000.00

Wel eens aan gedacht? Overwinteren in Andalusië, het achterland van de Costa del Sol? In een villa of appartement, gelegen in het uiterste zuiden van Spanje, waar het zelfs in de maanden december en januari 20 graden kan zijn?

Bij La Casita maak je echt iets leuks van je winter! We bieden je namelijk een thuis. En thuis ben je niet alleen. Je kinderen mogen op bezoek komen en wekelijks zijn er excursies en activiteiten waar je gratis en vrijblijvend aan kunt deelnemen.

xtra service. Natuurlijk ben je thuis, maar je bent ook op vakantie in een vreemd land. Dus maken we je verblijf zo makkelijk mogelijk. Daarom is er altijd een Nederlandstalige beheerder die je kan bijstaan als je vragen hebt of kan helpen met problemen zodat je niet alleen voor staat. Bovendien komt er elke 14 dagen gratis een hulp om je woning schoon te houden. Ook wanneer je wekelijks een extra schoonmaakhulp wilt, dan is dat op verzoek mogelijk.

Bijna altijd zon. Andalusië heeft elk jaar maar liefst 320 dagen zon! Een heerlijk idee om de Hollandse winters te kunnen vergeten. Misschien altijd iets boven je budget geweest? Laat je dan verleiden door het overwinteraanbod van La Casita!

vanaf 4 weken www.overwintereninandalusie.wordpress.com

» Bezoek website