Te huur prachtige Chalet gelegen in een bos en waterijk gebied op een 5 sterren camping.

25 Mei 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 450.00

Ben u van plan een chalet te huren, dan bent u hier aan het goede adres. Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte is een gezellige 5-sterren familiecamping in Salland, het hart van Overijssel, met ruime comfortplaatsen. Uw kinderen zullen zich prima vermaken op ons park gezien de ontelbare speelmogelijkheden die wij te bieden hebben. Sinds kort beschikken wij over een interactief pannaveld en een interactief spel genaamd memo, spelen 2.0! Ons vrolijke animatieteam biedt ieder weekend en alle reguliere schoolvakanties een gevarieerd programma. Als het weer wat minder is, zijn er voldoende faciliteiten aanwezig waarmee u en uw kinderen zich kunnen vermaken. Ons overdekte verwarmde  (30 graden) zwembad met 50 meter lange waterglijbaan voorzien van ledverlichting en een apart peuterbad met speelelementen biedt urenlang speelplezier.  U zult absoluut geen spijt krijgen als u ons chalet huurt !!!!!

Familievakantiepark Krieghuusbelten is in 2013 , 2014 , 2015 en 2016 uitgeroepen tot een ANWB Best Camping. In 2017 is de camping door de ANWB uitgeroepen tot ANWB Top camping 2017. Kijkt u maar eens op de website van de camping hoe zo'n prachtige camping dit is.

De omgeving staat bekend als een bosrijke, rustige omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen. De hele omgeving is prachtig voor fietstochten en wandelingen. Fietsroutes en plattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie.
Naast de mooie natuur die er in de omgeving te vinden is zijn er ook talloze musea en attractieparken in de buurt. We bieden verschillende suggesties voor groot en klein in de omgeving.

Info over ons chalet:

Overdekte veranda van 800 x 280 (in aanbouw, klaar voor het seizoen 2018)
Badkamer met douche, toilet en wastafel.
Slaapkamer met 2-pers bed 140x200.
Slaapkamer met stapelbed.
Woonkamer met prachtige 2-pers slaapbank 135x200 voor mogelijke 5e en 6e slaapplaats.
Schuurtje om eventueel uw fiets of andere spullen te bergen. Twee fietsen en een skelter zijn aanwezig
Ruime tuin.

Kussens en dekbedden zijn aanwezig. Deze mogen uitsluitend gebruikt worden met dekbedhoezen door u zelf mee te nemen. Ook linnengoed dient u zelf mee te nemen. O.a hand- theedoeken, vaatdoeken, dekbedhoezen, kussenslopen en hoeslakens. In het chalet mag niet worden gerookt en zijn huisdieren niet toegestaan. Het hele park is hondenvrij.

Verder vragen wij € 35,-- voor de eindschoonmaak en € 50,-- borg.

Ons chalet is te huur exclusief parkkosten. Deze dient u bij de receptie te betalen, waarna u gebruik kunt maken van diverse faciliteiten van de camping (o.a. zwembad, indoor speeltuin, sportvoorzieningen, speeltoestellen en animatie).De parkkosten bedragen € 5,-- per persoon per nacht, en € 1,-- toeristenbelasting per persoon per nacht!

Kijk voor meer informatie www.krieghuus-chalet.nl of mail info@krieghuus-chalet.nl
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Regio
Overijssel

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

De omgeving staat bekend als een bosrijke, rustige omgeving met hier en daar een klein dorpje. In het oosten grenst dit gebied aan de Sallandse Heuvelrug, een groot natuurgebied met veel bos en heide, landgoederen en kastelen. De hele omgeving is prachtig voor fietstochten en wandelingen. Fietsroutes en plattegronden zijn verkrijgbaar bij de receptie. Het gezellige Raalte Het dorp Raalte (35.000 inw.) staat bekend als een gezellig dorp met een mooi centrum. Elke woensdagochtend is er een markt te vinden vol met lokale en minder lokale goederen. In de maanden juli en augustus is de markt aangevuld met de Sallandse Bottermarkt. Dit is een folkloristische markt met oude boerenambachten in authentieke klederdracht. Sallandse zomerfeesten In de zomermaanden staat Salland in het teken van de zomerfeesten. Vanaf eind juni tot september zijn er in veel kleine dorpjes de plaatselijke jaarlijkse zomerfeesten te vinden, die garant staan voor dagenlang vertier, folklore, feestjes, kermis en allerlei activiteiten.