Voor de (volwassen) Rustzoeker

28 November 2019 - Le Domaine Vert

€ 13.50

Le Domaine Vert ligt in de Corrèze/Limousin ( Frankrijk) en beschikt over 7 ha terrein, midden in de natuur. Hierop liggen 9 kampeerplaatsen verspreid, dus veel rust, ruimte en privacy voor iedereen!
Wandel eens over het landgoed en geniet van de dieren, de moestuin en de heerlijke zitjes in de prachtige tuin. Ook kunt u eens aanschuiven bij de table d'hotes (na reservering), geserveerd op het overdekte terras en uitkijkend over de glooiende weilanden.
Ook bieden wij u diverse accommodaties: een gite, blokhut en boeren panorama suite. Of wat denkt u van een nachtje bedstee ?

In de omgeving kunt u wandelen, fietsen, zwemmen, kanovaren en steden als Limoges, Brive, Tulle en Perigueux bezoeken. Vergeet echter ook niet al die leuke kleine authentieke dorpjes met hun alleraardigste inwoners!

De vermelde prijs is een vanafprijs.
Voor meer info: www.ledomainevert.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Huisdieren toegestaan
Bar

Regio
Overige regio’s

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

Ligging
Landelijk

De Corrèze is een prachtige heuvelachtige landelijke streek met vele boerderijen en kleine rustieke dorpjes. Bovendien is het rijk aan meren en rivieren, groot en klein. Ontdek de diversiteit van het landschap te voet of per fiets of toer eens rustig met uw auto rond. Het gebied is ook zeer geschikt voor vissers, mogelijkheden genoeg! Wilt een mooie stad bezoeken ? Denk dan aan Limoges, Brive, Tulle en Perigueux. In de maanden juli en augustus is het een absolute aanrader om een van de feestelijke boeren-avondmarkten te bezoeken: marktkraampjes, bbq, gezellig eten aan lange tafels, genieten (en dansen!)tijdens de live muziek. Op 3.5 km vindt u iedere woensdag zo'n niet te missen happening.