Gezellige villa voor 4 pers. Costa Calida- Spanje

27 Mei 2021 - Louis Denier

€ 680.00

De villa heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met aparte eethoek.
De keuken is volledig, o.a. voorzien van een koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser, koffieapparaat Senseo, waterkoker, waterfilter, kruimeldief, oven met grill, magnetron, toaster. De wasmachine staat in de bergplaats. Verder heeft de woning technomate, zenders tv vlaanderen te ontvangen en internet mogelijk mits bijbetaling. De eethoek heeft een ruime eettafel met 4 stoelen.

De grootste slaapkamer heeft een 2 persoonsbed. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wc, bidet en een wastafel. De andere slaapkamer heeft 2 1-persoonsbedden en aparte badkamer. De zitbank kan omgebouwd worden tot een slaapgelegenheid voor 2 personen. Beddengoed en handdoeken zijn in het huis aanwezig.
In de tuin ligt een privé-zwembad van 10 m x 5 m. Er zijn ligbedden aanwezig om lekker te ontspannen.
Er zijn verschillende terrassen alsook een overdekt terras, en supergroot solarium.

Het is verboden te roken in deze villa. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het vakantiehuis ligt in Urbanisatie "Camposol" vlakbij Mazarrón, op zo’n 20 minuten rijden van de zandstranden. Op de urbanisatie bevinden zich 2 commerciele centra met o.a. een supermarkt, restaurants, bars, bowlingbaan, internetcafe’s, Golfclub house met de golfbaan. In de directe omgeving van Camposol vindt u ook warmwaterbaden, reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal, jeu de boules banen en mini golf.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Aan zee

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Overige regio's

Aantal personen
Maximaal: 4