Herfstaanbieding kamperen voor slecht 10 euro in Zuid Bourgogne

25 November 2019 - Camping Vue du lac

€ 10.00

We hebben een echte herfstactie, kamperen vanaf 10 euro

Beste kampeerders, vanaf vandaag 06-10 hebben we een echte herfstactie die loopt tot en met 5 November 2017, het weer hier is voor de tijd van het jaar nog heerlijk. Onze camping is gelegen tussen de natuur in het zuiden van Bourgogne, Frankrijk.

Voor slechts 10 euro kunt u hier komen kamperen voor twee personen inclusief alle belastingen gratis wifi,warm water en douchen, voor electra vragen wij 2,00 euro extra, en elk persoon meer ook 2,00 euro, honden gratis.

Zegt het voort zegt het voort, we verwelkomen u natuurlijk met open armen, bv in de herfstvakantie of eerder natuurlijk.
Natuurlijk mag u deze aanbieding doorsturen aan uw familie en of vrienden, alvast hartelijke dank en graag tot binnenkort.

Groeten Martin et Laura, www.campingvuedulac.com

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Bourgogne

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

Ligging
Aan rivier of meer

Rustiek gelegen natuurcamping in de ongerepte natuur Camping Vue du Lac is een mooie, rustige, rustieke, unieke natuurcamping midden in de ongerepte natuur, omringd door bos en weiland, met een adembenemend uitzicht, idyllisch gelegen aan een prachtig natuurmeer van 28 hectare. Kamperen in een gunstig microklimaat Het meer, genaamd l’étang Donjon, de Loire en de vele meertjes rond Montambert, welke hier ook vrij dichtbij liggen, zorgen voor een gunstig microklimaat. Onze natuurcamping hier in Frankrijk Vuedulac is gelegen net onder het natuurpark de Morvan in het zuiden van het Franse Bourgogne – Nievre (58), enkele kilometers boven de Loire aan de grens van de Allier, 297 km onder Parijs, zie verdetr informatie op onze website www.campingvuedulac.com.