4 pers. vakantiehuis met veel privacy.

26 Mei 2021 - Louis Denier

€ 645.00

De villa heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, een rustieke woonkamer met aparte eethoek.
De keuken is gebruiksvriendelijk, o.a. voorzien van een koelkast met vriesgedeelte, koffieapparaat, waterkoker, broodrooster, oven en nodige attributen. Verder heeft de woonkamer satelliet TV met de zenders van de Belgische TV-Vlaanderen met airco, voor de winter gezellige houthaard en wandverwarming. De eethoek heeft een ruime eettafel met 6 stoelen. Ook de serre is gezellig ingericht met eettafel met 4 stoelen. Internet mogelijk aan gunstprijs per dag/week/maand.

De grootste slaapkamer heeft een 2 persoonsbed, als koeling airco (warm en koud). De badkamer ernaast is voorzien van een bad, wc, bidet en een wastafel. De andere slaapkamer heeft 2 1-persoonsbedden, plafondventilator en ook een aparte badkamer met wastafel, wc en douche, de wasmachine is hier ook geinstalleerd. Beddengoed en handdoeken (3 st per p/p )zijn in het huis aanwezig.
In de tuin ligt een niervormig zwembad van 7 m x 3 m. Er zijn voldoende ligbedden om lekker te ontspannen.
Er zijn verschillende terrassen alsook een overdekt terras met grote BBQ en solarium.Afgesloten parkeren kan onder de carport naast de villa.

Het is verboden te roken in dit vakantiehuis. Huisdieren zijn toegestaan (25 € toeslag per huisdier).

Het vakantiehuis ligt in Urbanisatie "Camposol" vlakbij Mazarrón, op zo’n 20 minuten rijden van de zandstranden. Op de urbanisatie bevinden zich 2 commerciele centra met o.a. een supermarkt, restaurants, bars, bowlingbaan, internetcafe’s, Golfclub house met de golfbaan. In de directe omgeving van Camposol vindt u ook warmwaterbaden, reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal, jeu de boules banen en mini golf.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Overige regio's

Aantal personen
Maximaal: 4