Supervilla met zwembad - Costa calida

25 Mei 2021 - Louis Denier

€ 159000.00

Vrijstaande villa, 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime woonkamer met aangrenzende keuken. Zicht op het prive zwembad vanuit het door glas afgeschermd voorterras.

Prima gelegen villa, een geweldige locatie op sector D. In de woonkamer een cassette/open haard ,plafondventilator en airco voor een aangename koelte in de zomer. De keuken is volledig ingericht. Gelijkvloers zijn er 2 ruime slaapkamers met inbouwkasten. Twee badkamers maken het geheel compleet.

Enerzijds met bad/douche, de andere badkamer een inloopdouche. De zijtrap vanop het groot zijterras. Zuid-oost gelegen zicht op zwembad leid naar het zonneterras. Een prachtig uitzicht naar de bergen. Het volledige terrein omvat ongeveer 600m2 en volledig afgeschermd met hoge muren dus extra privacy. Onder de villa is er veel bergplaats en/of uitbreiding voor andere doeleinden. Heerlijk zonnen op het betegeld terras rond het zwembad. De rest van de tuin is beplant en met gravelstenen bedekt. De toegang tot het terrein via kleine poort maar ook privé parkeren is mogelijk.Kortweg een ruime vakantiewoning om te genieten.

De 18 holes golfbaan aangelegd voor de sportievelingen ligt amper 1.5 km verwijderd.
Urbanisatie "Camposol" vlakbij Mazarrón ligt op zo’n 20 minuten rijden van de zandstranden. Op de urbanisatie bevinden zich 2 commerciele centra met o.a. een supermarkt, restaurants, bars, bowlingbaan, internetcafe’s. In de directe omgeving van Camposol vindt u ook warmwaterbaden, reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal, jeu de boules banen en mini golf.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te koop

Regio
Overige regio's

Aantal personen
Maximaal: 4