Luxe 6 pers. villa met zwembad - kortbij zee.

25 Mei 2021 - Louis Denier

€ 830.00

De villa heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, een woonkamer, keuken en aangrenzende eethoek.
De keuken is voorzien van een koelkast met vriesgedeelte, waterkoker, oven, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser en wasmachine. Verder heeft de woning Engelse satelliet TV. Nederlandse tv is mogelijk mits kleine bijbetaling. Aan iedere slaapkamer grenst een badkamer voorzien van wastafel, toilet, bad of douche, bidet. Beddengoed en handdoeken zijn in het huis aanwezig. In alle kamers is airco peplaatst zowel voor koeling als warmte.
Vanaf het dakterras en met glas afgeschermd voorterras kijkt u neer op het privé-zwembad van 10 m x 5 m maar ook schitterend uitzicht over de omgeving. Er is tuinmeubilair en ligbedden zijn aanwezig om lekker te ontspannen, met véél privacy rondom het zwembad. Ook kan u een BBQ party organiseren in een aparte hoek in de tuin.

Het is verboden te roken in deze villa. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het vakantiehuis ligt in Urbanisatie "Camposol" vlakbij Mazarrón, op zo’n 20 minuten rijden van de zandstranden. Op de urbanisatie bevinden zich 2 commerciele centra met o.a. een supermarkt, restaurants, bars, bowlingbaan, internetcafe’s, Golfclub house met de golfbaan. In de directe omgeving van Camposol vindt u ook warmwaterbaden, reuzegroot openlucht zwembad, tennisterreinen, basket, minivoetbal, jeu de boules banen en mini golf.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Ligging
Aan zee

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Overige regio's

Aantal personen
Maximaal: 6