Bed and breakfast bij Guesthouse la Pedriza (adults only >16 jaar)

3 Juni 2020 - Frank Janssen

€ 65.00

Guesthouse La Pedriza in Iznajar (Op de grens van de provincies Malaga en Cordoba) bestaat uit vakantiewoning Casa Arroyo (max. 6 personen) en Casa del Cerezo met 2 B&B kamers (max. 4 personen)

Guesthouse La Pedriza is landelijk gelegen en ligt op een rots omgeven door een mix van olijfbomen en steeneiken met rondom vrij uitzicht over de aardkleurige heuvels, bergen en het kleine bergdorpje Fuente del Conde.
Met behoud van de authentieke stijlkenmerken zijn de boerenwoningen smaakvol gerestaureerd en heeft het het comfort van de huidige tijd. Wij zijn er van overtuigd dat deze charmante plek DE hotspot is voor een heerlijk en ontspannen verblijf. Om dit te waarborgen hebben wij gekozen voor een kleinschalige accommodatie voor maximaal 10 gasten.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Zwembad

Regio
Costa del Sol

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 10

Guesthouse la Pedriza is een KLEINSCHALIGE Adults Only >16 jaar accommodatie. Het is een plek waar je echt tot rust kan komen, maar ook kan genieten van culturele ‘uitspattingen’ Granada, Malaga en Cordoba zijn met een uur autorijden uitstekend bereikbaar. Wil je natuur in? Wandelen, mountainbiken, hardlopen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij Iznajar is een zeer groot meer met strandfaciliteiten. Je kan er kajakken, zwemmen en een rondvaartocht behoort ook tot de mogelijkheden. Ontdek Andalusia zelf. Je bent van harte welkom.