Appartement (max 4 personen), midden in de natuur, dichtbij tropische stranden Jan Kok Lodges

23 Juni 2021 - Frederieke de Kool

€ 111.00

Een ruim en sfeervol appartement met terras dat een prachtig vrij uitzicht biedt over de glooiende heuvels van Curacao.
Het appartement heeft een living met open keuken. De living biedt een comfortabele loungebank, een eettafel voor 4 personen en flatscreen internet TV. De open keuken beschikt over een ruim werkblad, luxe koel-vries combinatie, magnetron, fornuis, koffiezetapparaat en is verder compleet ingericht.
Er zijn twee slaapkamers in het appartement, beiden hebben airco en horren voor de ramen. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de andere kamer 2 eenpersoonsbedden. Er is voldoende opberg- en kastruimte voor kleding, bagage en handdoeken.
De aparte luxe badkamer heeft een stort-douche (warm water), 2 wastafels en toilet.
Het appartement is ingericht met alles wat je verder nodig hebt en beschikt over fijne bedden, opgemaakt met knisperend wit beddengoed en er zijn voldoende grote zachte handdoeken en strandhanddoeken.
Voor het appartement is een fijn terras met grote houten eettafel, comfortabele stoelen en een barbecue. Op het terras is voldoende schaduw en het ligt goed op de wind, zodat de altijd waaiende passaat verkoeling geeft. Vanaf het terras is vrij uitzicht over de omgeving en de heuvels van Curacao. Een zalige plek waar je wordt vermaakt door tientallen vogeltjes, de leguanen en perfect tot rust zal komen.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Bij Jan Kok Lodges ervaar je Curacao op haar mooist. Hier word je 's morgens gewekt door de vele vogels, geniet je van het prachtige uitzicht over de zoutpannen met flamingo's en de groene uitgestrekte heuvels van Curacao. Het domein van Jan Kok Lodges beslaat 23.000 m2. Er zijn 6 comfortabele appartementen en 3 zalige studio’s. Een kleinschalig resort, waar service en gastvrijheid voorop staan. Alle accommodaties zijn zeer verzorgd, schoon, comfortabel en ingericht met alles wat je nodig hebt. Fijne bedden opgemaakt met knisperend fris wit beddengoed, grote, zachte handdoeken, compleet ingerichte keuken en elke accommodatie heeft een privé terras met eigen BBQ. Airconditioning in alle slaapvertrekken en douche natuurlijk met warm water. WiFi verbinding is gratis in iedere accommodatie. Relax bij het zwembad, lees een boek in de schaduw van de boom, geniet van de altijd waaiende verkoelende wind, of maak een wandeling door de ruige natuur. In de tuin van Jan Kok Lodges bloeien vele kleurrijke bloemen en wuiven de palmen. Jan Kok Lodges is centraal gelegen. Bruisend Willemstad en het bij duikers geliefde Westpunt zijn eenvoudig binnen een minuut of 20 te bereiken. De populaire stranden Daaibooibaai, Cas Abou en Porto Marie bereik je al binnen een minuut of 5. En ook supermarkten en vele restaurants zijn dichtbij. Jan Kok Lodges is een prachtige en rustige plek, niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Zij spelen hier onbezorgd en in alle vrijheid. Struinen door de natuur of gewoon lekker plonzen in het zwembad. Jan Kok Lodges is een bijzonder en aangenaam vertrekpunt om Curacao te ontdekken en van al het moois te genieten dat het eiland te bieden heeft.