Bungalow (max 2 personen), midden in de natuur, dichtbij tropische stranden Jan Kok Lodges

20 Juni 2021 - Frederieke de Kool

€ 87.00

Dit zeer sfeervolle appartement ligt bovenop de berg van Jan Kok Lodges. Zittend op de veranda, geniet je hier volop van de altijd verkoelende bries en het wijdse uitzicht over de heuvels van Curacao. Het is een zalige plek waar het goed toeven is.
Het appartement bestaat uit een woonkamer met ruime lounge-zithoek. De 2 loungebanken in de woonkamer hebben beiden een volwaardig matras en zijn opgemaakt comfortabele slaapplaatsen. Er is Smart TV (internet TV) met vele internationale zenders inclusief Ned 1, 2, 3 en BVN. In de woonkamer is ook een plafondventilator.
Er is een ruime eettafel en een open keuken. De keuken is compleet ingericht met grote koelkast met vriesgedeelte, magnetron, fornuis en koffiezetapparaat.
De aparte, sfeervolle slaapkamer, met airco, heeft een tweepersoonsbed, twee wastafels en twee ruime kasten voor bagage, kleding en handdoeken. In de slaapkamer is een groot raam met hor – dus een fijne lichte kamer waar altijd de wind lekker door waait. ‘s Avonds kan de kamer goed worden verduisterd.
De aparte fijne badkamer beschikt over douche (warm water) en toilet.
Het appartement is ingericht met alles wat je nodig hebt. De bedden zijn opgemaakt met frisse witte zomerdekbedjes en er zijn voldoende zachte grote handdoeken.
Grenzend aan het appartement is een grote en schaduwrijke buitenwoonkamer/veranda.
Hier staat een ruime houten eettafel met 4 stoelen, is een apart zitje met 2 loungestoelen en zijn ook 2 comfortabele loungebedden. Natuurlijk is er ook een BBQ. Rondom het appartement is een tuin met een grote boom.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2

Bij Jan Kok Lodges ervaar je Curacao op haar mooist. Hier word je 's morgens gewekt door de vele vogels, geniet je van het prachtige uitzicht over de zoutpannen met flamingo's en de groene uitgestrekte heuvels van Curacao. Het domein van Jan Kok Lodges beslaat 23.000 m2. Er zijn 6 comfortabele appartementen en 3 zalige studio’s. Een kleinschalig resort, waar service en gastvrijheid voorop staan. Alle accommodaties zijn zeer verzorgd, schoon, comfortabel en ingericht met alles wat je nodig hebt. Fijne bedden opgemaakt met knisperend fris wit beddengoed, grote, zachte handdoeken, compleet ingerichte keuken en elke accommodatie heeft een privé terras met eigen BBQ. Airconditioning in alle slaapvertrekken en douche natuurlijk met warm water. WiFi verbinding is gratis in iedere accommodatie. Relax bij het zwembad, lees een boek in de schaduw van de boom, geniet van de altijd waaiende verkoelende wind, of maak een wandeling door de ruige natuur. In de tuin van Jan Kok Lodges bloeien vele kleurrijke bloemen en wuiven de palmen. Jan Kok Lodges is centraal gelegen. Bruisend Willemstad en het bij duikers geliefde Westpunt zijn eenvoudig binnen een minuut of 20 te bereiken. De populaire stranden Daaibooibaai, Cas Abou en Porto Marie bereik je al binnen een minuut of 5. En ook supermarkten en vele restaurants zijn dichtbij. Jan Kok Lodges is een prachtige en rustige plek, niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Zij spelen hier onbezorgd en in alle vrijheid. Struinen door de natuur of gewoon lekker plonzen in het zwembad. Jan Kok Lodges is een bijzonder en aangenaam vertrekpunt om Curacao te ontdekken en van al het moois te genieten dat het eiland te bieden heeft. Flamingo View Apartment (nr 1)