Familiehuis voor maximaal 16+2 personen in Dishoek aan strand en zee!

19 Juni 2021 - Elly Oostdijk

€ 978.00

16+2 persoons. schitterend vrijstaand familiehuis in Dishoek, direct bij de duinovergang naar strand en zee. Voorzien van alle moderne gemakken en met een ruime tuin rondom en veel privacy. Het familiehuis beschikt over 3 slaapeenheden voor 6 personen met elk 2 slaapkamers en een badkamer. Het familiehuis is te huur met 3 slaapeenheden ( 16+2p.) en 2 slaapeenheden (12p.) Een heerlijk comfortabel vakantiehuis op een unieke locatie op korte loopafstand van duin, strand, zee en natuurgebied.

Veel privacy, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Neem een kijkje op onze website www.ellyoostdijkrecreatie.com voor de actuele bezetting, meer foto's en online reserveren. Eerst even contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook: info@ellyoostdijkrecreatie.com of telefonisch: 0031 118 553175

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan zee

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Zeeland

Aantal personen
Maximaal: 18

Achter de hoogste duinen van Nederland ligt Dishoek. Door de ligging is Dishoek een uniek recreatiegebied. Een wandeling over de duinen, soms 50 meter hoog, geeft je een ruim uitzicht over de zee en over Walcheren. Zeker bij helder weer heb je een magnifiek uitzicht. De grote zeeschepen varen vlak langs de kust, waardoor het lijkt alsof je ze bijna kunt aanraken! Meerdere malen ontving het strand Dishoek de internationale "Blauwe Vlag" dat garant staat voor zwemwater van uitstekende kwaliteit, goed schoongehouden en bewaakt strand met reddingspost. In het recreatiegebied Dishoek verhuren wij diverse vakantieverblijven. U heeft een ruime keuze tussen diverse appartementen, bungalows en vakantievilla's. Dit alles op loopafstand van het strand waar altijd iets te beleven valt. Het recreatiegebied Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen. Het strand is groot en breed en biedt zelfs in het hoogseizoen rust en ruimte. Op de gezellige terrassen bij de duinovergang en op de strandpaviljoens is het goed vertoeven. In het recreatiegebied is altijd wel iets te doen.