Curacao vakantiehuis aan zee

19 Mei 2021 - L.Jansen

€ 3220.00

Perfectie locatie aan zee op Curacao

Wij zijn een gezin van vijf en hebben een prachtig vakantiehuis aan zee op ons geboorte eiland Curaçao. We runnen dit vakantieverblijf met veel plezier. In de jaren heen hebben we vele gasten een geweldige vakantie op Curaçao bezorgd. Dit doen we niet alleen. Samen met onze contactpersoon, de schoonmaaksters en de klusjesman zorgen wij dat uw vakantiehuis altijd keurig verzorgd eruit ziet. Daarnaast moeten we ook benoemen dat onze zwembadservice en de tuinman een geweldige bijdrage leveren aan het geheel.

Villa Sea Paradise is direct aan zee. Dichter bij de zee kan het niet. Er is gelegenheid om te snorkelen, scuba diving, zonnen, zwemmen en als je het echt niet kan nalaten, ook doorwerken. Onze wifi download speed is 32 Mb. Met onze aanwinst, de hot tub en aangelegd strandje maken we het plaatje van je droomvakantie compleet.

Ben je opzoek naar een ruime vakantievilla op Curaçao voor 8 personen aan zee met alle comfort van thuis op een perfecte locatie met een snelle service? Wil je het geluid van de zee horen en de zilte van de zee proeven? Dan moet je bij ons zijn.
Het huis heeft: 4 slaapkamers, 3 badkamers, airco in alle slaapkamers, grote ovale infinity zwembad, wasmachine, droger, koelkast, oven, magnetron, vaatwasser, Nespresso apparaat, blender, tv's, vloerventilatoren en houtskool bbq.

Maximaal 8 personen en minimaal 7 overnachtingen. In checken 16.00 uur een uitchecken 10.00.
Borg €600,-
Schoonmaak €195

Neem contact op en vraag een offerte aan.
www.villaseaparadisecuracao.com

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Curaçao

Aantal personen
Maximaal: 8 personen