Zomervakantie op de boerderij in Achterhoek 6 slaapkamers

10 Juni 2021 - Thea Bomers

€ 845.00

Een heerlijke plek om tot rust te komen of gezellig met elkaar te genieten van een verblijf in onze groepsaccommodatie. Familie, vriendengroepen of verenigingen voelen zich er direct thuis.

De groepsaccommodatie Kraanswijk 12 tot 22 personen ligt op het erf van de biologische boerderij van de familie Bomers in de Achterhoek. Hier is de 1e Koeientuin van Nederland gebouwd en als je hier een weekend weg boekt, kan men tevens dit unieke stal concept bekijken. Kom thuis met een verhaal.

Er zijn 6 ruime slaapkamers, 2 douches, gezellig terras met speelweide en voor wat slechter weer zijn er diverse spellen aanwezig.

Ook bieden we mogelijkheden voor excursies, trainingen en workshops en is het mogelijk de groepsaccommodatie te huren als unieke vergaderlocatie bij Groepsaccommodatie Vakantie Boerderij Kraanswijk.

https://kraanswijk.nl

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Gelderland en Veluwe

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 22

Op het erf vd Bio Boerderij met Koeientuin en tegen het natuurgebied de Leemputten, op nog geen 300 meter is het Natuurpark de Leemputten waar men kan waterfietsen in de zomermaanden. Of men gaat heerlijk aan de waterkant zitten op het terras en de kinderen spelen in het zand. Heerlijk wandelen over de natuurpaden dwars door het natuurgebied. Net over de grens is het Zwillbroeker veen waar in de zomermaanden de flamingo's verblijven een werkelijk fascinerend gezicht deze knalroze beesten tussen de vele meeuwen. Het vestingstadje Groenlo is ook de moeite waard voor een bezoekje er zijn vele leuke dingen te doen hier. De Achterhoek staat bekend om zijn gemoedelijkheid en coulisselandschap, komt dit ervaren tijdens een verblijf op onze Boerderij.