Eyecatcher Curacao bij de pontjesbrug luxe appartement

7 Juli 2021 - P.M. Klinkers

€ 795.00

Op vakantie naar of tijdelijk wonen op de eyecatcher van Curaçao met het mooiste uitzicht dat u zich kunt bedenken!
Wij hebben hier een gemeubileerd en gestoffeerd luxe appartement op de derde etage voor bepaalde tijd of vakantie te huur. Het appartement is geschikt voor 4 personen, heeft twee slaapkamers en is voorzien van twee badkamers, 1 badkamer heeft een inloopdouche wastafel en een toilet. De tweede badkamer heeft een ligbad met douche, 2 wastafels, toilet en bidet. Het appartement is goed uitgerust met wasmachine, droger, afwasmachine, keramische kookplaat met oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Grote brede koelkast met groot diepvriesvak. Grote LCD T.V. met o.a. Nederlandse zenders en BVN. Het appartement heeft in de kamer een grote openslaande pui met balkonfunctie en aan de slaapkamer een balkon beide met uitzicht op zee, haven, pontjesbrug, Otrabanda en de Megapier voor cruiseschepen. Lift aanwezig. In de kamer Airco aanwezig en plafondventilator. In de slaapkamers plafond ventilatoren.

Ligging
Het appartement ( grote witte gebouw op de foto dat recentelijke Antilliaans geel is geschilderd) ligt direct aan de monumentale en veilige Handelskade, bekend van de kleurige gebouwen die zo kenmerkend zijn voor Curaçao, hartje centrum Willemstad met zijn leuke winkels , vele terrassen en vele restaurantjes in de naaste omgeving. U hebt een fenomenaal uitzicht op de zee, haven, pontjesbrug, Otrabanda en de mega pier voor cruiseschepen.

De huurprijs:

Voor vakantie:
De maanden juni ,juli , augustus Euro 650,00 per week voor 2 personen, 800,00 per week voor 4 personen, september Euro 650,00 voor 2 personen en Euro 800,00 voor 4 personen en oktober Euro 750,00 per week voor 2 personen en Euro 900,00 per week voor 4 personen. Vanaf 1 november – 1 juni Euro 795,00 per week voor 2 personen Euro 950,00 per week voor 4 personen. Verplichte eindschoonmaak Euro 70,00 Laken en handdoekenpakket Euro 30,00 voor 2 personen, ( alles ruim aanwezig) In de zomermaanden juli, augustus en september, bij huur van 3 maanden Euro 1.750,00 p/m excl. elektra, water

In de wintermaanden vanaf 4 weken 10% korting.

WiFi aanwezig.


 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Airco

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Curaçao

Aantal personen
Maximaal: 4

zicht op natuurlijke haven Curaçao met de beroemde pontjesbrug. Centrum Willemstad met zijn vele terrassen en winkeltjes, alles op 2- 5 minuten loopafstand.