Chalet HIPPACH (MAYRHOFEN) ,6 pers.

26 Mei 2021 - chalet van Dik Hout

€ 80.00

CHALET VAN DIK HOUT
Chalet VAN DIK HOUT biedt u 6-persoons-chalet, gelegen aan de Schwendberg op 1 km hoogte boven Hippach. Hippach is een oer-Oostenrijks dorpje op steenworp afstand (10 autominuten / directe busverbinding 15 minuten) van het bekende en zeer toeristische Mayrhofen. Mayrhofen en Hippach liggen midden in het prachtige Zillertal, met maar liefst 3 gigantische skigebieden (Zillertal Arena, Zillertal 3000 en Hoch ZIllertal). Samen bieden deze drie skigebieden de skiër (van beginner tot ver gevorderd) 640 kilometer aan skipisten. Skien op de Hintertux gletcher (25 minuten met de auto) kan het gehele jaar. 's Zomers is er voor het gehele gezin veel vermaak, van natuur, berg-, wandel- en fietssport en vele andere actieve mogelijkheden tot culinaire verrassingen en luxe wellness arrangementen.

Winter:
Prachtig skigebied van Mayrhofen (Zillertal3000), skibushalte voor de deur! De skibus brengt u in 15 minuten naar het dalstation Horbergbahn, en sinds december 2018 in minder dan 10 minuten naar het spiksplinternieuw bergstation Möslbahn. Uitstappen direct aan de piste!
Sneeuwzeker gebied: 100% kunstmatige besneeuwing indien nodig. Korte afstand tot het Zillertal Arena, Hochzillertal (Fugen) en de Hintertuxer Gletcher.

Winter:
Prachtig skigebied van Mayrhofen (Zillertal3000), skibushalte voor de deur!
Sneeuwzeker gebied: 100% kunstmatige besneeuwing. Korte afstand tot het Zillertal Arena, Hochzillertal (Fugen) en de Hintertuxer Gletcher.

Zomer:
Prachtige natuur, wandelen, raften, klettersteigen, mountainbiken, culinair genieten, wellness, zoveel te doen! Het Zillertal is ook een fantastische zomerbestemming en Chalet Van Dik Hout biedt alle comfort voor een heerlijk verblijf.

Chalet VAN DIK HOUT omvat een in (2013) gebouwde woning. Bij het Chalet is er een "eigen" parkeerplaats en een afgesloten toegang tot het gezamenlijke terrein en het eigen tuintje. Daarnaast heeft het Chalet een groot balkon met loungebank, tuinset en een werkelijk adembenemend uitzicht op het Zillertal.

De volgende zaken maken onder andere het verblijf in het sfeervolle Chalet compleet:
Skibushalte voor de deur, stopt boven op de piste of onderaan de lift. In de zomer rijdt de bus ook, en brengt je bijvoorbeeld naar de dorpen in het dal, of de Zillertaler Hohestraße op

*Het Chalet heeft 3 slaapkamers met 6 slaapplaatsen met uitstekende bedden
*Ruime badkamer met douche en 2e toilet
*TV en DVD/CD/BLUETOOTH mediaset met Nederlands zenderpakket
*Wifi
*Ruime kelder voor ski's met wasmachine en droger
*Robuuste houtkachel
*Zonnig en ruim balkon met tuin- en loungeset, BBQ aanwezig
*Luxe, volledig ingerichte keuken

PRIJZEN WINTER 2021

Oud & Nieuw week vanaf € 286,- per nacht ( min. 7 nachten ) + overige kosten.
Van 3 januari 2021 - 19 februari 2021 vanaf € 210,- per nacht ( min. 3 nachten ) + overige kosten.
Van 19 februari 2021 tot 15 maart 2021 vanaf € 265,- per nacht ( min. 7 nachten ) + overige kosten.
Van 15 maart 2021 - 1 mei 2021 en van 1 december 2021 - 18 december 2021 vanaf € 155,- per nacht ( min. 3 nachten ) + overige kosten.

PRIJZEN VOOR EN NAJAAR 2021

Van 1 mei - 1 juli 2021 vanaf € 100,- per nacht ( min. 4 nachten ) + overige kosten.
Van 6 september 2021 - 1 december 2021 vanaf € 80,- per nacht ( min. 3 nachten ) + overige kosten.

PRIJZEN ZOMER 2021

Van 1 juli 2021 - 6 september 2021 vanaf € 120,- per nacht ( min. 4 nachten ) + overige kosten.

Bovengenoemde prijzen zijn:
*per chalet
*per week, max. 6 personen
*inclusief gas, water, elektriciteit, beddengoed
*exclusief € 250 borg
*exclusief € 121 schoonmaakkosten
*exclusief toeristenbelasting (€ 2,20 p.p.p.d.)
*inclusief BTW (Oostenrijkse MwSt. 10%)


Huisdieren niet toegestaan in Chalet van Dik Hout.

BESCHIKBAARHEID

In de kalender op onze website kun je controleren of het Chalet in de door jou gewenste periode beschikbaar is.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Tirol

Ligging
In de bergen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

Zomer Wandelen kun je over de meer dan 1000 km wandelpaden van makkelijk in het dal tot uitdagend in de hogere gelegen berggebieden. Het Zillertal is dan ook een populaire bestemming voor liefhebbers van een wandelvakantie. Hetzelfde geldt voor mountainbikers en fietsers en die ruim 800 kilometer fietspaden en routes voor de mountainbike ter beschikking hebben! Er zijn talloze fietspaden waarvan een deel langs de rivier loopt en dus niet moeilijk is. Hogerop liggen meer dan 20 uitdagende mountainbikeroutes die meer van het uithoudingsvermogen vergen. Totaal ligt er ruim 820 km fietsroute! Er worden ook mooie fietsvakanties in dit gebied aangeboden. Maar je kunt ook hangend onder een paraglider van prachtige vergezichten op het Zillertal genieten. Individueel of samen met een ervaren piloot. Klimmen in de ruige bergwereld boven het Zillertal is niet voor iedereen weggelegd maar voor velen een uitdaging. Ervaren klimmers trekken er zonder gids op uit, de alpinescholen bieden tochten aan voor minder ervaren bergwandelaars. Samen met een gids wordt een veilige maar pittige tochten gemaakt. De basis van het klimmen, maar ook het toepassen van technieken en het voorbereiden op tochten, kan in de klimtuin “Floite” beoefend worden. De berg- en waterwereld van het Zillertal trekt ook liefhebbers van canyoning. Dit klimmen en klauteren door kloven, langs en door snelstromende riviertjes en watervallen trekt steeds meer aanhangers. Wie het nog nooit gedaan heeft kan een beroep doen op een van de instructeurs en gidsen die hier actief zijn. Rafting op de rivier die het dal zijn naam geeft, de Ziller, of op de Zemm is een ander nat avontuur. Er worden o.a. tochten met bekwame gidsen vanuit Mayrhofen georganiseerd. De tocht eindigt ca. zes kilometer stroomafwaarts bij Hippach. Het Zillertal biedt vele mogelijkheden voor andere sporten die goed met een vakantie gecombineerd worden. De infrastruktuur biedt veel op het gebied van sport; zoals binnen- en buitenzwembaden, tennisbanen, een drivingrange voor golfers en ga zo maar door.