Casa Demeyer

20 Juni 2021 - Johan Demeyer

€ 35.00

Gesitueert in Torre Pacheco Mar Menor golf resort, dit 3 slaakamer, 2 badkamer appartement is ideaal tot 6 personen. Er is een ruime living met TV, eetplaats en volledig ingerichte keuken. Een groot terras dat over de 18 hole golfpiste uitkijkt. Er is een gemeenschappelijk zwembad, bars, restaurantjes op loopafstand. Het resort bied activiteiten voor alle leeftijden, kindergolf, tennis, spa en wellness center is beschikbaar tegen extra betaling ter plaatse.

Casa demeyer is 5 km van de stranden van Mar Menor Lagoon, Murcia San Javier vliegveld 10 km, en Alicante vliegveld 65 km.Casa Demeyer verwelkomt graag je huisdieren, daarvoor word wel een meerkost van 25 euro extra aangerekend.

Hou er ook rekening mee dat er een vast bedrag van 75 euro aangerekend word voor de eindschoonmaak, deze dient betaald te worden bij aankomst en in ontvangst nemen van de sleutels aan de persoon die de sleutels overhandigt.

De betaalde borg (150 euro ) word binnen een week na controle (eindschoonmaak) terug gestort op de rekening van storting.

Familie Demeyer wenst u alvast een heel prettig verblijf toe in Casa Demeyer

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan

Regio
Costa Blanca

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

Voor alle verdere informatie en boekingen kunt U terecht op www.casademeyer.es