Te huur: Pipowagen Juffertje in 't Groen

26 Oktober 2020 - Pipowagen Camping Puur Genieten

€ 72.00

Pipowagen Juffertje in ’t Groen is een mooie, ruime 6-persoons Pipowagen met bedstede, veranda en eigen invalidentoilet en is tevens geschikt voor mindervalide. Wij kunnen ook een hoog-laag bed plaatsen, dan is deze Pipowagen geschikt voor 5 personen. Deze Pipowagen is voorzien van een helling zodat deze ook rolstoeltoegankelijk is.

Pipowagen Juffertje in ’t Groen staat samen met Pipowagen Madeliefje en Pipowagen Viooltje op Pipowagen Camping Puur Genieten in het gezellige Brabant.
Wat is nu Puur Genieten?
Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen heerlijk ravotten in het speelbos, waar ze zelf hutten mogen bouwen of zich uren vermaken in de zandbak met zandkoekjes bakken of kastelen bouwen, heerlijk kliederen bij de waterpomp of picknicken in de speelweide of zomaar wat luieren?
Dat is toch puur genieten?

Wie het leuk vind mag met de konijntjes knuffelen of onze ezels borstelen.

Slecht weer? Er is een overdekt terras met open haard en in ons Paviljoen is een sfeerhaard en staat een grote tafel, een kast met boeken, tijdschriften en een spelletjes. Dus ook met slecht weer hoeft niemand zich te vervelen!

In de directe omgeving zijn volop prachtige natuurgebieden met volop bossen,vennen en heide met veel wandelroutes en fietsroutes. Neem bijvoorbeeld Het Allemanspad. De naam zegt het al, dit is een wandelroute voor iedereen. Deze route bevind zich in de gemeente Someren. Het Allemanspad is het eerste gecertificeerde rolstoelpad van Nederland. De route kent een korte route (3 km) en een lange route (5 km ).

Ook ideaal voor een weekendje weg met vrienden of familie.
Pipowagen Camping Puur Genieten is rolstoel toegankelijk. De camping is voorzien van ruime,verharde paden en natuurlijk is ook de sanitaire ruimte van alle gemakken voorzien, tevens berekend op mindervalide.

Bent u dol op het buitenleven, de rust en de ruimte?Vindt u dat ook Puur Genieten? Dan vindt u bij ons precies wat u zoekt!
Kijk voor meer informatie en eventuele acties op onze website www.pipowagencamping.nl of stuur een mailtje naar: info@pipowagencamping.nl Bellen kan natuurlijk ook voor vragen of reserveren: 06-17801500

 

Soort reis
Vakantie met beperkingen

Geschikt voor
Minder validen

Gezelschap
Individuele reis

Begeleiding
Zorg op aanvraag

Type
Vakantiehuis

Aantal Personen
Maximaal: 6

De gemeente Someren bestaat uit vier kerkdorpen. Someren-Dorp, Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop. Onze camping is gelegen in Someren-Heide, aan de rand van recreatiegebied "De Heihorsten”. Voor natuurliefhebbers is er in de omgeving van de camping van alles te doen. Prachtige natuurgebieden met volop bossen, vennen en heide. Heel veel wandelroutes, fietsroutes, mountainbikeroutes,men- en –ruiterpaden, GPS routes en een trim- en cooperbaan. Nabij gelegen natuurparken zijn o.a. De Strabrechtse Heide, het Keelven (de Heihorsten) en nationaal park de ’Grote Peel’, De Pan en de Kempen. Volop wandelmogelijkheden zijn aanwezig in de regio. Neem bijvoorbeeld Het Allemanspad. De naam zegt het al, dit is een wandelroute voor iedereen. Deze route bevindt zich in de gemeente Someren en is in 2004 geopend. Het Allemanspad is het eerste gecertificeerde rolstoelpad van Nederland. De route kent een korte route (3 km) en een lange route (5 km).