Camperplaats Varsenerveld op nog geen 3 km van Ommen, Hart van het Vechtdal

15 Oktober 2019 - Gezina de Lange-Nabers

€ 16.00

Op boerencamping Het Varsenerveld is plek voor 25 tenten, caravans of campers. Die plekken zijn ruim opgezet en bieden wijds uitzicht over de boerderij. Elke plek is daarnaast voorzien van elektra (6A). Het toiletgebouw is verwarmd en van alle luxe voorzien. Voor de warm water douches heeft u geen muntjes nodig.
In De Deel hebben wij een gezellige recreatieruimte met vloerverwarming gerealiseerd waar alle gasten gebruik kunnen maken van gratis wifi. Ook kunt u hier boeken lenen of het journaal of sport op de televisie kijken.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Soort camping
Boerencamping

Omvang
< 50 plaatsen

Regio
Overijssel

Ligging
Landelijk

“Rust en ruimte op de camping, maar ook rust en ruimte in het hele Vechtdal. Wandelen, fietsen, de stad, alles is er. Mensen komen hier voor een paar dagen, soms gewoon uit Zwolle om hier even weg van de drukte te zijn. En als ze van verder weg komen, weten ze ons vanuit heel het land te vinden. Dan komen ze met de camper aanrijden en hebben ze dus eigenlijk alles al bij zich. Je zet ‘m neer en klaar is Kees. Omdat we op zandgrond zitten, kunnen ze de camper echt overal op het terrein neerzetten.”