Twee mooie campings in Zuid Zweden

17 Maart 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 7.50

Twee campings van Nederlandse eigenaren in Zuid Zweden, Småland, aan de rand van het idyllische dorp Broakulla.
1. DREAMCATCHER camping, een kleine, gemoedelijke natuurcamping, op eigen terrein. Zeer geschikt voor tenten en kleine campers of caravans. Honden toegestaan. Met een grote tuin en overal boszicht. Er is een campinggebouwtje met een warme douche, een toilet en een kleine, maar compleet ingerichte keuken. Electra is aanwezig, verlengkabel wel aan te raden. Overal wifi. Geen sanidump aanwezig. Wel kampvuurplaats. Op 250 mt is er een natuurmeer, waarin gezwommen en gevist kan worden. Hier vindt zich ook
2 JOHANSFORS camping. Groot grasveld met meestal meer zicht. Electra aanwezig. Honden aangelijnd toegestaan. Aan de overkant van een rustige weg ligt het gebouwtje met (koude) douche, toilet en grilplaats. Warm douchen kan op het terrein van de voetbalvereninging.
Op beide campings bieden wij ontbijtservice, handdoekenservice, wandel-, fiets- en kanotochten. Receptie bij Dreamcatcher.

Beide campings liggen midden in het Glasrijk (glasriket) met zijn vele glasfabrieken en -blazerijen. Vele outdoormogelijkheden. Op 55 km afstand -zonder file- van Kalmar, met zijn historisch slot, Karlskrona met zijn marine museum en Växjö met zijn autovrije winkelcentrum. Het elandenpark Kosta is een must voor kinderen.
Kortom, er is voldoende te beleven op de campings in Broakulla. De prijs is per persoon per nacht 75,- sek (indicatief 7,50 euro) Hier kan alleen kontant met Zweedse kronen betaald.
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wifi
Huisdieren toegestaan

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

Ligging
Landelijk

Aan de rand van een idyllisch dorp. Natuurlijke omgeving. Rustig. Geen files. Dicht bij weg 25 en 28. Drie grotere steden gemakkelijk bereikbaar. Mooie wandeltochten in omgeving.