Bungalow op het water, gratis roeiboot aanwezig

8 Juli 2021 - Frank Tiemissen

€ 322.00

Midden in nationaal natuurgebied 'de Gelderse Poort' ligt aan de rand van Nederland, omgeven door de Rijn en zijn rivierarmen, het land van 'Waoter en Wiend'; 't Gelders Eiland.

Een oase nog van ruimte en rust. Uiterwaarden teruggegeven aan de natuur, trekpontjes over de Rijnstrangen, kilometers dijk met karakteristieke dijkhuizen, oeverzwaluwen, beverburchten, ganzentrek, struinpaden en het overal aanwezige water.

Het is hier waar woonark "De Bijland" ligt verankerd op Jachthaven de Bijland in het levendige dorpje Tolkamer.

U bent op zoek naar een unieke vakantiebestemming waar u kunt genieten van een geweldige natuur met zeer veel wandel- en fietsroutes?

U bent liefhebber van watersporten en u wilt vissen en zwemmen vanaf uw eigen terras of met onze privé roeiboot een tochtje maken op het meer?

Dan bent u bij ons op het goed adres

De getoonde prijs is de huurprijs voor 1 week in het voorseizoen.

Bezoek onze website voor alle huurprijzen

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan rivier of meer

Type
Bungalow

Soort
Te huur

Regio
Gelderland en Veluwe

Tolkamer is een kleine plaats met 2.440 inwoners, het ligt op een afstand van 1 kilometer van Lobith en is de eerste aanlegplaats aan het Bijlandsch Kanaal, gezien vanuit Duitsland. Het plaatsje is o.a. in trek bij "dagjesmensen" die vanaf de Europakade een tocht over de Rijn willen maken. Een andere trekpleister is het watersportgebied "de Bijland"; vanuit deze plas is een open verbinding naar de Rijn. Deze verbinding wordt voornamelijk gebruikt door de vele motorbootbezitters om een uitstapje te maken naar de strandjes langs de Rijn. Het landschap rond Tolkamer biedt vele mogelijkheden voor fietsers. De naburige plaatsen zijn goed toegankelijk door de vele fietspaden die het landschap doorkruisen. Ook Duitsland is gemakkelijk te bereiken. Via het veer van Millingen(fietsveer over de Rijn) of via Lobith naar het kuuroord Elten in Duitsland waar men in een geaccidenteerd, bebost terrein mooie tochten kan maken.