Fietsers / Wandelaars trekkers kampeerplaats

9 Oktober 2019 - Danielle Geurtsen

Direct te boeken!

Als je ervoor kiest om bij ons te kamperen, zal het je aan niets ontbreken. Op het door groen omringde kampeerveld vind je ruim opgezette kampeerplaatsen: 12 comfortplaatsen en 1 trekkersplaats. Elke comfortplaats is voorzien van elektriciteit, digitale tv-aansluiting, internet, water, afvoer en een fietsenrek. De trekkersplaats is tevens voorzien van een handige picknicktafel.
Het kampeerterrein van Parkcamping â??t Ravenest heeft een verwarmd toiletgebouw met eenvoudig en schoon sanitair. Het gebouw is gescheiden in een damesafdeling met twee toiletten, twee wastafels, een afsluitbare wascabine en een grote doucheruimte en een herenafdeling met dezelfde voorzieningen, alsmede twee urinoirs. Buiten, onder de veranda, kunt u afwassen, de groente spoelen of de (hand)was doen. Daarnaast is er een buitenkraan en een stortplaats voor chemische toiletten. Campers zijn ook van harte welkom.

 

Aanwezig in verblijf
Speeltuin
Wifi

Soort camping
Reguliere camping

Omvang
< 50 plaatsen

Regio
Gelderland en Veluwe

Ligging
Landelijk

In een prachtig stukje natuur op de Veluwe ligt ons mooie en groene aangelegde recreatiepark. Gelegen naast bos en hei, waar je geniet van de rust, natuur, ruimte en vrijheid! Parkcamping â??t Ravenest is een kleinschalige groene camping van 4 ha., met 80 chalets en 13 kampeerplaatsen. Grenzend aan Landgoed Schovenhorst, de Speulder- en Sprielderbossen en de Krachtighuizerheide. De camping ligt in de gemeente Putten, waar het heerlijk wandelen en fietsen is in de uitgestrekte bossen, over de golvende heide, langs eeuwenoude boerderijen of door de waterrijke polder. De natuur in Putten is eindeloos!Parkcamping 't Ravenest is de ideale uitvalsbasis op de natuur en cultuur van Putten en zijn omgeving te gaan ontdekken. Wij heten je graag van harte welkom op onze camping en wensen je een ontspannen verblijf toe.