Rust ruimte en wandelen van uit Pipowagen de Mamalou!

6 Mei 2020 - André Bikker

€ 45.00

Een droomplek aan de rand van het wandelgebied de Linie en
op loopafstand van de historische binnenstad van Hanzestad Doesburg. In een groene privé-plek, achter De Schilderschool staat een unieke wagen met overdekte veranda van 9 meter.
Uitstekend voor stellen of voor een gezin met kleine kinderen (max4) Een vuurschaal om het buitenleven te vieren. Privé w.c. en douche
U heeft een eigen parkeerplaats met ruimte voor auto en aanhanger.

Een droomplek voor 4 personen aan de rand van het wandelgebied de Linie en op loopafstand van de historische Hanzestad Doesburg. In een groene privé-plek, achter De Schilderschool staat de Mamalou met eigen tuin en veranda van 9 meter. Dé plek voor wandelaars, fietsers en rustzoekers! Leuk om ook om als stellen of vrienden te boeken. Helaas niet geschikt voor huisdieren en kinderen tussen de 2 en de 12 jaar.

Unieke extra’s
• Buiten Badkamer met luxe douche en dubbele wasbak
•Eigen parkeerplaats met ruimte voor auto en aanhanger.
•Uw fietsen kunnen bij de Mamalou staan
•70 m2 tuin volledig privé!
•opgemaakte bedden

boeken via www.demamamlou.nl Nacht prijs vanaf: 30,- p.p. en €25,- schoonmaakkosten

 

Regio
Gelderland en Veluwe

Type
Vakantiehuis

Ligging
Nabij stad

Aantal Personen
Maximaal: 4

Een droomplek aan de rand de oude stadslinie en op loopafstand van de historische Hanzestad Doesburg. In een groene privé-plek staat de Mamalou met eigen tuin en veranda van 9 meter. Dé plek voor wandelaars, fietsers en rustzoekers! Leuk om ook om als stellen of vrienden te boeken. Helaas niet geschikt voor huisdieren en kinderen tussen de 2 en de 12 jaar. Even wat hot-spots op een rij! De Veluwezoom, de Liemers en de Achterhoek. Binnen 1 kilometer. Hanzestad Doesburg met Historische binnenstad op 2 minuten lopen. Natuurgebied de Veluwe zoom met 5 minuten in de auto of 15 minuten op de fiets. Natuurgebied de Posbank, 15 minuten met de auto. Fietsparadijs de Achterhoek direct Doesburg uit en de Achterhoek laat zich zien. Arnhem - Burgerszoo, Openluchtmuseum, 20 minuten met de auto. Apledoorn - Pretpark Julianatoren en het Loo, 35 minuten met de auto. Nijmegen - Orientalis, Afrika Museum, 45 minuten met de auto. Subtropisch zwemparadijs Bahia [D] - 50 minuten met de auto. Movipark [D] - 58 minuten met de auto.