Safaritent - Morvan Rustique

3 Juli 2021 - Arjen Blok

€ 345.00

LUXE KAMPEREN OP MORVAN RUSTIQUE - kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein
Een weekje vakantie op een unieke vakantieplek in de prachtige Bourgogne? Morvan Rustique is een fijne plek voor gezinnen met kinderen. Het is kleinschalig, kindvriendelijk en vrij gelegen middenin de natuur. Morvan Rustique ligt namelijk in het grote regionale natuurpark ‘du Morvan’, in hartje Bourgogne. Ontdek de ongerepte natuur van du Morvan te voet, mountainbike of per paard. Er zijn talloze mooie routes en paden te vinden. Rustzoekers en vogelspotters kunnen hier hun hart ophalen!

De dieren zijn een groot onderdeel van Morvan Rustique. Er is een kinderboerderij met kleine boerderijdieren, drie lieve katten en een aantal paarden, pony’s en ezels die het heerlijk vinden om geborsteld te worden. De kinderen mogen eens per week onder begeleiding van eigenaren Arjen en Nancy een ritje maken op de pony of één van de paarden en daarna met Arjen een rondje op de oude tractor tussen de huizen door. Ouder dan 12 en een ervaren ruiter? Dan kun je mee op buitenrit met Nancy, op één van de tinkers. Een super gave ervaring!
Morvan Rustique heeft naast de mooie gîtes ook volledig ingerichte Lodgetenten/Safaritenten te huur. De Safaritenten hebben een houten terras waar je heerlijk kunt zitten en genieten van de groene omgeving. De Lodgetenten zijn geschikt voor vier tot vijf personen. Er zijn twee slaapruimtes, afgeschermd met een canvas tussenwand. Een campingbedje en kinderstoel kunnen op aanvraag kosteloos bijgeplaatst worden. De woonkamer met open keuken heeft een gezellige uitstraling en is van alle gemakken voorzien. De keuken heeft onder andere stromend water, een waterkoker en een koelkast.

Morvan Rustique heeft een nieuw sanitairgebouw met diverse douches, toiletten, wastafels en wasbakken, een wasmachine en een droger. Daarnaast is er een gezamenlijke recreatieruimte met spelletjes, boeken en tijdschriften. Even een foto naar het thuisfront sturen kan hier ook, in de schuur is namelijk WiFi.

In juni is er nog beschikbaarheid en nu 10% korting op de huursom:
week 21 t/m 23: nu voor Euro 345,- (20 mei - 10 juni)
week 24 t/m 26: nu voor Euro 445,- (10 juni - 1 juli)
Voor actuele beschikbaarheid kijk op: www.morvanrustique.com

 

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi
Vriezer
Barbecue

Type tent
Safaritent

Regio
Bourgogne

Ligging
In de bergen

Aantal Personen
Maximaal: 5