2 vakantiehuizen in het zuiden van Hongarije te huur

26 Februari 2019 - S. Visser

€ 195.00

Vakantie aan rivier de Drava in het Zuiden van Hongarije: Als je hier loopt hoor en ruik je alleen maar de natuur en de dieren, wat wil je nog meer!

In het zuiden van Hongarije, aan de grens van Kroatië gelegen, ligt Dravasztara. In dit kleine dorp verhuren we 2 vakantiehuizen.
Het dorp ligt in het Duna-Drava nationaal park waar een goed aaneengesloten fietspad doorheen loopt. Wat wandelen en fietsen tot een geweldige ervaring maakt!
Langs het dorp loopt de Drava, een grote rivier die de scheiding vormt tussen Hongarije en Kroatië. Omdat het dorp in het natuurpark ligt is de omgeving zo mooi ! Er zijn zoveel verschillende dieren te vinden, zoals bijvoorbeeld de zwarte ooievaar en vele andere watervogels. Of ga op zoek naar een hert.

Ik ben zelf een groot dierliefhebber, daarom hebben we de tuin zo aangepast dat zowel kleine als grote honden goed kunnen ravotten binnen een veilige omheining. Als geen ander weten wij hoe lastig het is om een goede vakantiestek te vinden als je je hond graag meeneemt. Uw honden zijn dan ook van harte welkom.
Extra service: Hondenoppas is in overleg mogelijk.


Vakantiehuis Pet?fi
Dit is een modern huis wat van alle gemakken voorzien is. Het ligt aan een doodlopende straat, tegen de bossen aan dus privacy gegarandeerd! Het huis is geschikt voor 4 personen.
Huurprijs: € 250,00 per week

Vakantiehuis Zrínyi
Is een Hongaars boerderijtje wat volledig gemoderniseerd is waarbij de authentieke onderdelen zijn behouden.
Dit huis ligt midden in het dorp maar toch heb je alle rust en natuur om je heen.
Dit huis is geschikt voor 4 personen.
Huurprijs: € 195,00 per week

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 4