Tapada do Gramacho - Landelijke B&B en appartementen - Silves - Algarve

15 Juni 2020 - Imco ten Kate

€ 75.00

Quinta Tapada do Gramacho is een onder architectuur gerenoveerd landhuis met stijlvolle appartementen en B&B-suites. Het is uniek gelegen bij Silves in een beschermd natuurgebied aan de Arade-rivier. U bevindt zich in een oase van rust en weidsheid, maar toch bent u vlakbij al het moois dat de Algarve te bieden heeft.

Ook al voelt het zo, je verblijft zeker niet in de "Middle of Nowhere". Stranden, golfbanen, restaurants, exclusieve shopping centra, het is allemaal binnen 10 minuten rijden bereikbaar. In een uurtje rijden ben je aan de Spaanse grens in het oosten en in dezelfde tijd rijd je naar het meest westelijke plaatsje "Sagres".

Laat u verrassen door de funky thema’s en het geweldige comfort van de bedden, douches en volledig ingerichte keukens. Zwemmen doet u in ons zoutwater-zwembad water uit eigen bron. Uw kleine kinderen vinden het hier fantastisch. Heerlijk zorgeloos buiten rennen, zwemmen en ravotten zonder gevaar van verkeer.

Je kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken om je eigen maaltijden te koken en je zelf gekochte eten en drinken op te slaan in een van de koelkasten.

Meer informatie op www.bbalgarve.com

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Algarve

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Ook al voelt het zo, je verblijft zeker niet in de "Middle of Nowhere". Stranden, golfbanen, waterparken, restaurants, exclusieve shopping centra, het is allemaal binnen 10 -15 minuten rijden bereikbaar. In een uurtje rijden ben je aan de Spaanse grens in het oosten en in dezelfde tijd rijd je naar het meest westelijke plaatsje "Sagres". De luchthaven van Faro is niet veel meer dan ruim een half uur rijden. Tapada do Gramacho is dus gemakkelijk bereikbaar en ideaal gelegen als vertrekpunt voor dagtrips om de gehele Algarve te ontdekken.