Frankrijk en wandel liefhebbers opgelet: Ontdek de Auvergne!

25 Mei 2021 - Sylvia van der Tol

€ 240.00

Wandel & Frankrijk liefhebbers opgelet, op slechts 850 km van Utrecht ligt landgoed Château la Perche in de streek Pays des Combrailles.

Dit voor- en najaar bieden we in onze chambres d'Hôtes een 4 daags arrangement aan voor 240 euro voor 2 personen inclusief ontbijt.

U verblijft in onze Chambres d'Hôtes op kasteel landgoed La Perche op basis van Bed & Breakfast en ontvangt bij aankomst een welkomstdrankje.

We hebben wandel / fiets en autoroutes voor u klaar liggen om zo de Auvergne beter te leren kennen.

La perche ligt in een straal van 10 minuten van het stadje Saint Eloy les Mines en binnen 25 minuten ben je in de stad Montluçon. In het mooie dorp Neris les Bains ligt een prachtig Wellness-center en een 18 holes Golfbaan en leuke terrasjes met restaurantjes.

De Auvergne staat bekend om zijn uitgedoofde vulkanen met de Puy de Dôme (1465 m), ruige natuur, lekkere kazen en droge worsten, kastelen en abdijen, pittoreske dorpjes, Spa & Wellness, kanotochten op de rivier de la Sioule, kratermeer Gour de Tazenat, wijnstreek bij St Pourçain sur Sioule, Themapark Vulcania, Bomenklimpark Echassières, vliegvissen & karper vissen, Golf en de steden Vichy, Clermont-Ferrand, Moulins & Montluçon.

Wist u dat een vakantie in de AUVERGNE in de Top 10 staat van de LONELY PLANET? In de Auvergne ligt een keten van uitgedoofde vulkanen. De Chaîne des Puys staat op de UNESCO-werelderfgoed-lijst.

Wilt u meer te weten komen? Bekijk dan onze site of zoek ons op via instagram FB of Twitter #opnaarfrankrijk of bel/sms/app ons rechtstreeks via T +33687898404

 

Type
Bed and breakfast

Soort vakantie
Wandelvakanties

Regio
Ardèche of Auvergne

Aantal Personen
Maximaal: 14

Chateau la Perche ligt op een kleine 20 minuten van de Peage A71, afslag 11 bij Moulins/Montmarault. In het dorp Montmarault kom je langs de Carrefour en slaat daarna links af bij de rotonde richting St Eloy les Mines (D204). Vanaf het Postkantoor in Montmarault begint de weg D4 naar St Eloy les Mines. Volg deze weg 12 km tot aan de rotonde. Steek de rotonde bij Lapeyrouse over naar St Eloy (D13) en na precies 4 km ziet u aan de rechterhand een '-i-' van Informatie, na dit bord kunt u na 300 meter rechts een bospad inslaan, dit is nog VOOR de rustplaats. Aan het einde van dit onverharde pad staat Château la Perche. Wij vragen u zeer langzaam te rijden in verband met onze dieren die los kunnen lopen. U kunt ons vooraf even bellen via T +33687898404