Vakantiehuis Bel Horizon (Auvergne FR) voor rust en uitzicht; NU 20% KORTING

7 Juli 2021 - Piet Knepper

€ 440.00

NOG VRIJ week 22 - 24 en 34 - 40 NU MET 20% KORTING
Als je op zoek bent naar rust en wilt genieten van een fantastisch uitzicht dan ben je bij dit vakantiehuis op de juiste plaats! Het huis ligt aan het einde van een doodlopende weg in een gehuchtje van zeven huizen. Vanuit het huis heb je een groots uitzicht over het dal van de Dore en op de bergen van de Forez. Rondom het huis ligt een afgescheiden tuin met een klein zwembad (operationeel van mei t/m okt). Het volledig ingericht vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Beneden is een grote woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Boven is een tweede toilet en er zijn drie slaapkamers met slaapmogelijkheden met dekbedden voor 6-7 personen. De ruime woonkamer heeft een royale zithoek met TV met Nederlandstalige zenders. De kamer heeft een groot raam aan de zijde met het mooie uitzicht.
Voor kinderen is deze plek ook uitermate geschikt. Voor hen is bij het huis een verplaatsbare glijbaan beschikbaar die ook bij het zwembad geplaatst kan worden.
In de directe omgeving liggen diverse kastelen (zowel ingerichte als ruïnes) die te bezichtigen zijn. Mooie steden en stadjes in de omgeving zijn: Courpière, Billom, Ollierques, Thiers, Ambert, Vichy, Clermont-Ferrand.
Winkels kunt u vinden in het op 6 km afstand gelegen stadje Courpiére.
Info: p.knepper@chello.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 7