Luxe Wellness Chalet in het Salzburgerland, Winter en Zomer voor max. 11 personen

27 Mei 2021 - L.F. Thiesen

€ 0.00

Chalet Denmach:

Chalet Denmach is een net ingericht vakantiehuis, van alle luxe en gemakken voorzien, waar U zich gelijk thuis zult voelen.

Het Chalet bevindt zich net buiten Neukirchen am Grossvenediger in het Salzburgerland, ligt op 1000 meter hoogte met uitzicht op de Grossvenediger gelegen in het Nationaalpark de Hohe Tauern.

Het huis is via de weg gemakkelijk bereikbaar, dus in een strenge winter met veel sneeuw geen probleem en niet eng of gevaarlijk. Het ligt aan een doodlopende weg, ( geen doorgaand verkeer ). Er zijn 4 parkeerplaatsen op eigen grond, waarvan er 1 auto onder de carport kan staan. In de winter rijdt de Skibus achter het huis langs.

Verhuur:

Denmach is op drie manieren te huren te weten:

- 1: Het gehele huis 225 m2 groot, geschikt voor 11 personen.
- 2: Appartement Top 1, het bovenste gedeelte, groot 140m2.
- 3: Appartement Top 2, het gedeelte beneden, groot 85m2.

Met de Kerstweek, Oud en Nieuwweek en de Carnaval/Krokus weken wordt in principe alleen het huis in zijn geheel verhuurd

Indeling:

Top 1: Geschikt voor 6 personen.

- Voorzien van 2 slaapkamers met hang/leg kasten, van boxspring bedden maat 210x180. 1 Slaapkamer met extra Televisie en Streamer. Linnenpakket verplicht.
- 2 badkamers, waarvan 1 badkamer met infrarood sauna en inloopdouche met stortdouche, dubbele wastafel, haarfohn aanwezig.
- Op de hal is een derde toilet en iedere badkamer heeft ook een toilet.
-Op de vide aanwezig 1 boxspring bed van 180 x 200, 1 televisie met Wii installatie.
- Aanwezig een compleet ingerichte keuken met vaatwasser met vaatwas blokjes, combi oven, combi magnetron, grote koelkast met vriezer ( drie laden ) , Waterkoker, Nespresso koffiezetapparaat, Senseo Koffiezet apparaat, Filter koffiezet apparaat, enz
- Houtkachel ( hout aanwezig ), televisie met Nederlandse zenders ( Canal Digital ), radio, Bose Soundmix 20 om te streamen met Spotify en een Google Chrome-cast om te streamen met Netflix .
- Buiten op het terras aanwezig 2 parasollen, lounge bank, een 6 persoons grote tuinset voor uw ontbijt en een Weber houtskool barbeque.
- Hot-Tub, hout gestookt, deze is optioneel
- Verder aanwezig in de wasruimte, wasmachine met waspoeder, een wasdroger, ski/schoen droger voor 10 paar ski/ wandelschoenen, strijkbout en strijktafel.
- Geheel is voorzien van vloerverwarming en iedere ruimte is apart te regelen met thermostaat.

Top 2: Geschikt voor 5 personen.

- Voorzien van 2 slaapkamers waarvan een slaapkamer met 1 boxspring bed en een kinderledikant. Beddenmaten 180 x 210 cm en het ledikant van 70 x 120. Als extra een Televisie met Nederlandstalige zenders en een Google streamer voor Netflix. Andere slaapkamer heeft ruime stapelbedden van 900 x 200 en een boxspring bed van 80 x 200. Beide slaapkamers zijn voorzien van hang/leg kasten.
-1 Badkamer met toilet en grote douche. Dubbele wastafel, haarfohn aanwezig, hal met infrarood sauna,
-apart 2e. Toilet.
- Hal met stofzuiger kast , helmen kastjes.
- Zit eetkamer, voorzien van complete keuken, vaatwasser met vaatwas blokjes, Combi magnetron/ oven, grote koelkast. Waterkoker, Koffiezet apparaat voor filters en een Senseo Koffiezet apparaat.
- Voorts televisie met Nederlandse zenders. ( Canal Digital ), radio, blue Ray videospeler, Google Chrome- Cast om te kunnen streamen ( Netflix ).
- Buiten eigen terras met tafel en stoelen en parasol. Gas Weber barbeque aanwezig.( in de Zomer )
- Dit appartement heeft de beschikking over eigen wasmachine en wasdroger.
- Het geheel is voorzien van vloerverwarming en iedere ruimte is apart te regelen met thermostaat

Het huis beschikt verder over:

- Buiten 1 Ski kast met slede,( hout en plastic ) voor top 2, boven een kast met slede voor Top 1.

- 2 Kinder ledikanten van 70 x 120
- 1 kampeerbedje voor baby
- 2 stock a trip stoelen
- 1 babystoeltje
- kinderpotje

Onze wisseldag is op ZONDAG.
Voor verdere info zie www.chaletdenmach.nl
Irene en Fred Thiesen ( 0031 6 21483174 )

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Ligging
In de bergen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

U kijkt uit op het Nationaal Park de Hohe Tauern met uitzicht op de Gross Venediger ook de Majestait genoemd. Volop wandel en fiets mogelijkheden op de huisberg, de Wildkogel en aan de overkant in de Hohe Tauern. Vanuit het huis kijkt u ook op Hoog Krimml, met de Krimmler Watervallen. Dit is op 15 autominuten van het huis. Neukirchen zelf is een gezellig en karakteristiek Oostenrijks dorp. Er is een overdekt zwembad op 5 autominuten in Wald een klein natuurbad in Neukirchen en een groot natuurbad in Hollersbach op 10 autominuten. Gondels die omhoog gaan zijn in Neukirchen, Bramberg, Koningsleiten en Hollersbach. U kunt ook naar de Gletsjer in Kaprun of naar de Stauseen. De Weissee in het Stubachtal is erg mooi. Kortom een omgeving waarin u zich niet hoeft te vervelen.